به گزارش ایرنا، محمد حواد فدایی عصر سه شنبه در ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمان افزود: استان از نظر جذب اعتبارات تبصره ۱۸ عقب است و طرحهایی داریم که یک یا ۲ سال منتظر تسهیلات هستند و بانک به آنها پرداخت نکرده است.
وی تصریج کرد: این تسهیلات در سه بخش کشت گلخانه ای، تولید و فرآوری گیاهان دارویی و تولید شیلات و آبزیان به سرمایه گذاران تعلق می گیرد.
استاندار کرمان بیان کرد: یکی از مشکلات پیگیری تسهیلات طرح های سرمایه گذاری ارائه نکردن اطلاعات دقیق از روند دریافت تسهیلات و نیز پیشرفت پروژه ها توسط مدیران است و بهانه بانک ها مبنی بر فقدان اعتبار برای ارائه به طرح ها نیز قابل قبول نیست.
۱۵۲ پروژه اقتصاد مقاومتی برای سال آینده در کرمان معرفی شد
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان گفت: به تفکیک دستگاهها ۱۵۲ پروژه برای سال آینده به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور معرفی شده است که ۳۲ پروژه از این تعداد دارای اولویت هستند که عمدتا مربوط به طرح های بزرگ نیمه تمام مرتبطند.
سید جعفر رودری افزود: برای امسال ۲۵ پروژه اولویتدار برای استان معرفی شد که این پروژه ها به لحاظ پیشرفت فیزیکی رتبه پنجم کشور را کسب کرده است.
وی بیان کرد: یکهزار و ۳۰۰ میلیارد تومان پیشبینی سرمایهگذاری این پروژهها بوده که تاکنون ۵۱۳ میلیارد تومان، معادل ۳۹ درصد مبلغ پیشبینی شده برای این پروژهها هزینه شده است.
رییس سازمان برنامه و بودجه استان کرمان اظهار داشت: از ۲۵ پروژه اولویتدار اقتصاد مقاومتی استان کرمان در سال ۹۸ تعداد هشت پروژه به بهرهبرداری رسیده است و ۶ پروژه آن به دلایل مختلف فاقد پیشرفت مورد انتظار هستند ضمن آنکه پروژه های آبی طبق برنامه زمان بندی در حال انجام هستند.
وی تاکید کرد: احداث پایانه صادراتی در جیرفت، مرکز پیوند اعضای بیمارستان افضلیپور، احداث پالایشگاه پلاسمای انسانی، اجرای گلخانه ۵۵ هکتاری و ۱۷.۵ هکتاری در جنوب استان کرمان متوقف شده است.
بیست و سومین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمان با حضور مدیران دستگاه های ذیریط در سالن پیامبر اعظم(ص) برگزار شد.