به گزارش دریافتی روز چهارشنبه ایرنا، فریدون فعالی افزود: از این پس فعالیت های اولیه شامل تشکیل پرونده و تمدید و صدور مجوزهای اقامتگاه های بومگردی توسط جامعه حرفه ای اقامتگاه های بومگردی استان کرمان و بر اساس اساسنامه آن انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه تشکیل جامعه حرفه ای اقامتگاه های بومگردی به هماهنگی بیشتر مدیران این اقامتگاه ها در استان کرمان کمک می کند افزود: استان کرمان دارای ۳۲۴ اقامتگاه بومگردی است که بیشترین این اقامتگاه ها در منطقه شهداد و خبر (شهرستان بافت) و کمترین آن در عنبرآباد، ارزوییه، رودبارو کهنوج است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان به برگزاری جلسات متعدد با دهیاران روستاهای شهرستان قلعه گنج برای راه اندازی اقامتگاه های بومگردی اشاره کرد و گفت: به زودی با راه اندازی این اقامتگاه ها شاهد حضور بیشتر گردشگران در منطقه جازموریان و روستاهای شهرستان قلعه گنج خواهیم بود.
فعالی با بیان اینکه ظرفیت اقامت واحدهای بومگردی استان کرمان بیش از چهار هزار نفر است افزود: این اقامتگاه ها در دورترین نقطه این استان میزبان مسافران و گردشگران ایرانی و خارجی هستند.
وی با اشاره به اینکه برای ۱۱ واحد اقامتگاه بومگردی موافقت نامه اصولی صادر شده و در حال ساخت هستند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۵۰ نفر متقاضی راه اندازی اقامتگاه بوم گردی در مناطق مختلف استان کرمان هستند که این درخواست ها در حال بررسی می باشند زیرا یکی از اولویت های این اداره کل توجه به کیفی سازی و استاندارد سازی این اقامتگاه ها است.