به گزارش دریافتی روز دوشنبه ایرنا، سعید برخوری افزود: این سامانه با توجه به مصوبه هیات وزیران به منظور مدیریت میادین میوه و تره‌بار طراحی شده است.

وی ادامه داد: پیش‌بینی شده با اجرای این طرح، تولید کننده و مصرف کننده بی واسطه با هم معامله کنند و محصولات کشاورزی در ساده‌ترین شکل و با کمترین واسطه و کاهش هزینه‌ها به دست مصرف‌کننده برسد.

 رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان تصریح کرد: سامانه بازار کشاورزی، برنامه‌ای است که با پیش‌بینی امکانات فیزیکی، جذب همکاری بازیگران عرصه اقتصادی کشاورزی، فضایی مناسب برای توسعه بازار در فضای مجازی فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: در صورت توسعه و فراگیر شدن این بازار الکترونیکی، تصویر دقیقی از تولیدات کشاورزی جنوب کرمان نمود پیدا کرده و کشاورزان قادر خواهند بود به راحتی محصولات خود را به تمامی نقاط ایران بفروشند و خریداران نیز قادر خواهند بود که محصول مورد نیاز خود را بر اساس شاخصه‌هایی همچون کمیت، کیفیت، تولید و بسته‌بندی سفارش دهند.

برخوری گفت: موفقیت در اجرای این طرح آزمایشی علاوه بر بهبود درآمد تولیدکنندگان و به صرفه شدن خرید محصولات برای مصرف کنندگان، می‌تواند از طریق اعتبارسنجی ذی‌نفعان، فرصت معاملات اعتباری را فراهم کرده و از طریق مهندسی مالی و فرآیندها، تعریف نقش بازیگران را با بستر سازی فرهنگی و اجتماعی فراهم کند.

در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان سالانه چهار و نیم میلیون تن انواع محصولات کشاورزی تولید می‌شود. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.