محمدحسن کردستانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اقدامات آموزشی و ترویجی گسترده ای نظیر برگزاری کارگاه های آموزشی و ترویج فرهنگ منابع طبیعی از طریق ارتقاء سطح آگاهی های عمومی موجب کاهش این میزان حریق در جنوب کرمان شده است.
وی اظهار داشت: بیش از 95 درصد آتش سوزی های عرصه های ملی در کشور ناشی از بی احتیاطی ها و فعالیت های انسانی است که با اقدامات آموزشی در منطقه جنوب کرمان شاهد کاهش 90 درصدی در این زمینه بوده ایم.
وی از برگزاری مانور اطفاء حریق در شهرستان منوجان خبر داد و گفت: این مانور برای آمادگی بیشتر در زمان بحران برنامه ریزی و انجام شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان بیان کرد: پس از سال ها خشکسالی، امسال بارندگی های خیلی خوبی در سطح کشور و همچنین در منطقه جنوب کرمان شاهد بودیم که این امر سبب افزایش پوشش گیاهی و رویش گیاهان علفی در عرصه های منابع طبیعی شده است.
وی افزود: با نزدیک شدن به فصل گرما، گیاهان علفی و پوشش گیاهی خشک شده و گرمای زیاد هوا نیز شرایط را برای ایجاد حریق مهیا کرده که در صورت کوچکترین بی احتیاطی می تواند منشاء خسارات جبران ناپذیری به عرصه های منابع طبیعی شود.
وی ادامه داد: مانور اطفاء حریق منوجان در همین راستا برگزار شد تا در زمان بحران آمادگی لازم را داشته باشیم.
کردستانی تصریح کرد: ماده 47 قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل ها به صراحت اعلام کرده که در زمان آتش سوزی، اعضای ستاد مدیریت بحران اعم از لشکری و کشوری باید به یاری منابع طبیعی شتافته و در مهار آتش جنگل ها و مراتع همکاری های لازم را داشته باشند.
اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان هفت شهرستان جنوبی استان را با جمعیت یک میلیون نفر تحت پوشش دارد.
3029/7450/7429
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.