به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمد محمودآبادی روز دوشنبه در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان کرمان افزود: پس از انتخاب استان کرمان به عنوان معین استان خوزستان و شهرستان حمیدیه، تیمی متشکل از 60 نفر از مدیران کل و معاونین استان در حمیدیه حضور یافتند.
وی به سفر استاندار کرمان و نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه کرمان به خوزستان و شهرستان حمیدیه اشاره و بیان کرد: شهرستان حمیدیه در زمان حضور تیم کرمان کاملا تخلیه شده بود و بیش از 20 روستا نیز کاملا تخلیه شده بود.
وی بیان کرد: سه تا چهار روز بعد از حضور تیم استان کرمان در حمیدیه و با ایجاد و استحکام بخشی سیل بندهای اطراف این شهر از شدت بحران کاسته شد و چند روز بعد مردم به شهرحمیدیه برگشتند و ساماندهی بیشتر انجام شد.
مدیرکل حوزه استاندار کرمان با اشاره به اینکه همدلی، هماهنگی و صمیمیت موجود بین دستگاه ها در حمیدیه بسیار زبانزد بود، تاکید کرد: با تلاش نیروهای هلال احمر، نیروهای مسلح به ویژه سپاه ثارالله استان خدمات بسیار خوبی در مناطق ارائه شد و در این راستا در حوزه پزشکی یک بیمارستان صحرایی توسط سپاه ثارالله در شهرستان اهواز مستقر شد.
وی تاکید کرد: هلال احمر استان کرمان انبار بسیار مجهزی را در حمیدیه ایجاد کرده بودند و نیازهای این شهرستان در اسرع وقت از سوی هلال احمر تامین می شد.
محمود آبادی با بیان اینکه 260 چشمه سرویس بهداشتی سیار در حمیدیه مستقر شد ، تاکید کرد: با توجه به چک لیست های تهیه شده از سوی حمیدیه، هیچ نقطه ای وجود نداشت که خدمات استان کرمان به آن نرسیده باشد.
وی گفت: بر اساس ملاقات استاندار کرمان با وزیر کشور، موضوع بازسازی حمیدیه به استان کرمان واگذار شد و بر همین اساس تامین و راه اندازی آب شیرین کن حمیدیه و تامین و راه اندازی دستگاه های بسته بندی آب معدنی انجام شد.
**73 درصد ظرفیت سدهای استان کرمان تکمیل شده است
مدیرعامل آب منطقه ای استان کرمان نیز گفت: بر اساس بارش های انجام شده تاکنون، 73 درصد ظرفیت سدهای این استان تکمیل شده است.
محمد علیزاده افزود: از مجموع 33 ایستگاه باران سنجی، 43 درصد بین 5 تا 30 درصد زیر میانگین بلندمدت و 57 درصد آنها بین 5 تا 100 درصد بالای میانگین هستند.
مدیرکل هواشناسی استان کرمان نیز گفت: با بارش های فروردین ماه امسال، وضعیت بارندگی استان کرمان دو درصد بالاتر از متوسط بلند مدت خود قرار گرفته اما همچنان خشکسالی های هیدرولوژی را در استان شاهد بوده و منابع آبی زیرزمینی خالی است.
تورج جدیدی افزود: 24 و 25 فروردین امسال سامانه بارشی طبق پیش بینی از جنوب و غرب وارد استان کرمان شد و جنوب و شرق استان را تحت تاثیر قرار داد که در این رابطه مدیریت خوبی از سوی ستاد مدیریت بحران استان انجام شد.
وی ادامه داد: بین 50 تا 70 میلیمتر انتظار بارش از این سامانه داشتیم که میانگین بارش استان تا قبل از فعالیت این سامانه، 19 درصد کاهش بارندگی داشته و فقر بارشی در یک دهه و بیشتر را شاهد بودیم.
مدیرکل هواشناسی استان کرمان گفت: با بارش های فروردین ماه امسال، وضعیت بارندگی استان کرمان دو درصد از بالاتر از نرمال قرار گرفته است.
جدیدی با اشاره به اینکه بارندگی کشور در سال زراعی جاری نسبت به سال قبل 156 درصد و نسبت به بلند مدت 47 درصد افزایش داشته تصریح کرد: استان کرمان 242 درصد افزایش بارندگی نسبت به سال قبل و یک و نیم درصد نسبت به بلندمدت افزایش بارندگی داشته است.
7440/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.