به گزارش ایرنا، محمدرضا پورابراهیمی روز پنجشنبه در شورای مشترک اداری و فرهنگ عمومی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: ایجاد ساختار اقتصاد هنر با همکاری معین های اقتصادی قابل انجام است.
وی ادامه داد: اقتصاد وقف حلقه مفقوده تصمیمات در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و هزینه فرصتی که در حوزه وقف در کشور انجام می شود قابل محاسبه نیست و برای اقتصاد وقف در کشور باید چاره ای اندیشیده شود.
وی به موضوع گرانی کاغذ اشاره و بیان کرد: انتظار این بوده که این کالا افزایش قیمتی نداشته باشد و حداقل افزایش قیمت آن حداقل چهار برابر است و این میزان قطعا جفا است زیرا ارز آن دولتی است و باید دید این رانت کجا توزیع می شود.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: سالی 14 میلیارد دلار منابع کشور را برای 25 قلم کالاهای اساسی گذاشته ایم اما کالایی که به دست مردم می رسد با قیمتی چندین برابر است.
پورابراهیمی با بیان این مطلب که تغییر سیاست ها در حوزه معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چالش جدی است، تاکید کرد: تفویض اختیارات به خانه های مطبوعات استان ها ضروری است و همچنین در این حوزه لازم است که سهمیه کاغذ به صورت استانی توزیع شود.
وی با اشاره به اینکه تشکیل خانه هنرمندان کار ارزشمندی است، گفت: این کار به نوبه خود در کشور ممتاز است.
وی یادآور شد: مردم به شدت از عدم نظارت بر کاروان های زیارتی و نبود مدیریت واحد برای نظارت بر کاروان های زیارتی گلایه دارند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: 22 بهمن ماه امسال نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران شد و جا دارد از همه مردم ایران که با وجود همه مشکلات اقتصادی و غیره به صحنه آمدند و بیمه مجددی را برای جمهوری اسلامی ایجاد کردند تقدیر کنیم و بدانیم که این کار بار مسئولیت مسئولان را سنگین تر کرد.
پورابراهیمی بیان کرد: حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن ماه در تعاملات منطقه ای و ملی به عنوان پشتوانه ای محکم و سرمایه بزرگ اقتدار ملی محسوب می شود و مسئولان باید از آن برای احقاق حقوق مردم به اندازه سر سوزنی کوتاه نیامده و به پای منافع ملی محکم بایستند.
3029/7440
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.