به گزارش ایرنا، جعفر رودری روز پنجشنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصادمقاومتی استان کرمان افزود: 47 درصد اهداف پیش بینی شده برای سال جاری در رابطه با پروژه های اقتصاد مقاومتی استان کرمان محقق شده و لازم است دستگاه های اجرایی به پیشبرد این پروژه ها توجه ویژه تری داشته باشند.
وی ادامه داد: بالغ بر 55 هزار میلیارد تومان منابع برای اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی استان کرمان نیاز است که تاکنون 11 هزار و 400 میلیارد تومان در این زمینه سرمایه گذاری شده است.
وی اظهار داشت: بیش از 6 هزار میلیارد تومان طی سال جاری از سوی بخش خصوصی و دولتی در راستای اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی استان کرمان سرمایه گذاری شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کرمان گفت: با اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی این استان، 31 هزار و 700 نفر مشغول به کار می شوند و در سال جاری نیز هشت هزار و 900 شغل از محل این طرح ها ایجاد شده است.
رودری با اشاره به لوزم توجه به اهداف برنامه ششم توسعه کشور افزود: در بخش صنعت 70 درصد به اهداف برنامه ششم توسعه کشور نزدیک شده ایم اما در بخش های کشاورزی و خدمات باید به این اهداف توجه بیشتری صورت گیرد و اقدامات تکمیلی را انجام دهیم.
وی در ادامه با اشاره به تقدیم لایحه بودجه از سوی دولت به مجلس گفت: طبق روال هر ساله، پس از تقدیم لایحه بودجه به مجلس، این لایحه از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مورد ارزیابی قرار می گرفت تا اصلاحات مورد نیاز پیشنهاد و پیگیری شود که در سال جاری نیز لازم است دستگاه های اجرایی در اسرع وقت پیشنهادات خود را ارائه کنند تا در جلسه ای مشترک با مجمع نمایندگان استان مورد پیگیری قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: کل رقم بودجه کشور بالغ بر یک هزار و 703 میلیارد تومان است که از این میزان، 407.7 هزار میلیارد تومان بودجه عمومی است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه واگذاری اختیارات به استان ها افزایش یافته است، ادامه داد: 62 هزار میلیارد تومان بودجه تملک کشور است که این میزان در استان کرمان در سال گذشته 33 درصد بوده و امسال به 34.36درصد افزایش یافته است.
رودری با اشاره به اینکه 96 درصد در بودجه هزینه ای کشور صورت ملی توزیع می شود، ادامه داد: ردیف های بودجه، 42 هزار میلیارد تومان را به خود اختصاص داده اند که باید از سوی دستگاه ها پیگیری و سهم استان از این بودجه جذب شود.
وی با بیان اینکه سر جمع اعتبارات استان کرمان 18.4 درصد رشد داشته است، اظهار داشت: سهم این استان از بودجه هزینه ای با پیگیری های استاندار کرمان از متوسط کشوری بالاتر رفته و این سهم در حال حاضر به 23 درصد رسیده است.
مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری کرمان نیز گفت: طرح نجات یک طرح استانی است اما در تداوم آن بر اساس برنامه کاهش آسیب در کشور مقرر شد، دفاتر تسهیلگری در 10 استان تشکیل شود که کرمان نیز جزء این استان ها است.
زهرا موسی پور ادامه داد: بر اساس اعلام کارشناس فنی سازمان اجتماعی کشور اجرای طرح ایجاد دفاتر تسهیلگری در استان کرمان 80 درصد پیشرفت داشته است.
وی خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح 2 میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد دفاتر از سوی سازمان اجتماعی اختصاص یافته است.
وی اظهار داشت: پنج میلیارد تومان نیز طی سال گذشته در حوزه تجهیز زیرساخت های فرهنگی و اجتماعی در مناطق حاشیه ای شهر کرمان و 2.5 میلیارد تومان برای کاهش آسیب های اجتماعی هزینه شده است.
3029/7440
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.