به گزارش ایرنا، سید مصطفی آیت اللهی موسوی شبانگاه یکشنبه در نشست شورای مدیریت بحران افزود: این استان نیازمند اختصاص اعتبارت ملی، اصلاح قوانین و دریافت تسهیلات در بخش خشکسالی و در حوزه نوسازی مسکن روستایی نیز نیازمند ارائه تسهیلات در مناطق جنوبی است.
وی ادامه داد: مشکلات استان کرمان در زمینه خشکسالی بسیار زیاد است لذا نیازمند ارائه راهکارهایی است تا به صورت ملی پیگیری شود.
وی اظهار داشت: در زمینه بحران آب در استان کرمان، درخواستی هشت بندی به کارگروه ملی سازگاری با کم آبی ارائه و درخواست شد به منظور مقابله با بحران کم آبی در استان کرمان اصلاحاتی در قوانین و دریافت اعتبارات ایجاد شود که با این درخواست موافقت نشد.
وی گفت: حدود 33 هزار حلقه چاه آب در استان کرمان وجود دارد که 11 هزار حلقه از این چاهها غیرمجاز است و 9 هزار حلقه آن در منطقه جنوب این استان قرار دارد و در سال های اخیر بیش از چهار هزار حلقه چاه غیر مجاز مسدود شده و هرگونه اضافه برداشت از چاه ها موجب برخورد قانونی خواهد شد.
معاون عمرانی استاندار کرمان اظهار داشت: طرح های عملیاتی مانند طرح همیاران آب و بهره گیری از سیستم های آبیاری نوین در راستای سازگاری با کم آبی و مدیریت مصرف آب در این استان از سالهای گذشته در حال انجام است.
وی تاکید کرد: تامین آب آشامیدنی شهری و روستایی اولویت اول است و در بخش کشاورزی تغییر الگوی کشت نیز از مواردی است که باید بر اساس یک طرح جامع انجام شود.
آیت اللهی موسوی با اشاره به کاهش شدید بارندگی ها در سال آبی جاری گفت: میزان ورودی آب به سدهای استان کرمان نسبت به سال گذشته 30 تا 40 درصد کاهش داشته که برای برداشت آب از سدها محدودیت داریم.
استان کرمان به دلیل اقلیم و آب و هوای گرم و نیمه خشک از دیرباز با مشکل کم آبی روبرو بوده است و کاهش نزولات جوی در سالهای خیر این معضل را شدت بخشیده است.
3029
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.