رضا رحیمی روز سه شنبه که در راس هیاتی متشکل از سرمایه گذاران بخش خصوصی به قصرشیرین سفر کرد، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سفر امروز از ظرفیت های مرزهای خسروی و پرویزخان و نوار مرز و همچنین مجموعه باغ چهار هزار هکتاری شرکت بیستون پارس قصرشیرین بازدید شد.
وی اظهار داشت: در این سفر سرمایه گذاران با ظرفیت های شهرستان قصرشیرین به منظور صادرات محصولات کشاورزی و همچنین منابع آب و خاک برای ایجاد نهالستان ، باغ و گلخانه برای تولید انواع محصولات آشنا شدند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه با بیان اینکه قابلیت های قصرشیرین در بخش مرزها و همچنین کشاورزی مورد استقبال سرمایه گذاران قرار گرفت ، بیان کرد: در واقع امروز یک ارزیابی از سوی سرمایه گذاران خارجی و داخلی از ظرفیت های این شهرستان صورت گرفت که عصر امروز نیز به همین منظور جلسه ای با استاندار کرمانشاه انجام می شود.
رحیمی اضافه کرد که قرار است به این سرمایه گذاران با نگاه اشتغال و به منظور بهره وری از اراضی ملی با توجیه اقتصادی ، زمین مورد نیاز برای سرمایه گذاری واگذار شود.
سرپرست فرمانداری قصرشیرین نیز گفت: این شهرستان در بخش کشاورزی و مرزها قابلیت های بسیار بالایی دارد که سفر سرمایه گذاران در واقع شناسایی این قابلیت ها برای سرمایه گذاری بود.
مرادعلی تاتار افزود: هم اکنون در قصرشیرین هفت هزار هکتار اراضی ملی برای واگذاری به سرمایه گذاران موجود است که با توجه به اجرای طرح سامانه گرمسیری ، استفاده از این اراضی می تواند برای ایجاد اشتغال و تولید انواع محصولات باغی و زراعی و گلخانه ای توجیه خوبی داشته باشند.
وی ادامه داد: واگذاری اراضی ملی به سرمایه گذاران نیز 99 ساله است که در راستای ایجاد باغ مدرن خواهد بود.
سرپرست فرمانداری قصرشیرین افزود: احداث و تکمیل باغ چهار هزار هکتاری مجتمع کشت و صنعت بیستون پارس وابسته به بنیاد مستضعفان برای کاشت انواع درختان میوه های گرمسیری مانند خرما ، انگور و مرکبات با هدف تولید محصولات گرمسیری در این شهرستان در دست اقدام است.
تاتار گفت: اقدام های عملیاتی این طرح از سال 90 با یک هزار و 840 میلیارد ریال سرمایه گذاری آغاز شد که 800 میلیارد ریال آن برای اجرای پروژه سد با گنجایش 25 میلیون متر مکعب آب به منظور آبیاری این مجموعه اختصاص و هزینه شده است.
وی افزود: در مجموع در مرحله نخست و دوم ، یک هزار و 600 هکتار باغ کشت شد که شامل خرما، مرکبات ، انگور است و پارسال در مجموع 15 هزار و 513 میلیون ریال و امسال نیز تاکنون 15 هزار و 484 میلیون ریال درآمد حاصل از فروش محصولات باغی و زراعی این مجموعه است.
وی ابراز امیدواری کرد سرمایه گذاران با توجه به اجرای طرح های موفق باغ چهار هزار هکتاری مدرن در منطقه ، از اجرای طرح های کشاورزی و سرمایه گذاری در این زمینه استقبال کنند.
بازدید از مرزهای خسروی ، پرویزخان ، باغ چهار هزار هکتاری و همچنین اراضی دشت گندمبان و بان خوشاب از برنامه های سفر امروز معاون استاندار و هیات همراه به قصرشیرین بود.
مرز رسمی پرویزخان روزانه شاهد حجم بالایی از ترانزیت کالاهای صادراتی و تانکرهای سوختی و تردد مسافران و گردشگران به اقلیم کردستان عراق است.
پایانه مسافری و تجاری پرویزخان در زمینی به وسعت 14 هکتار در حال احداث است که پایانه مسافری آن با زیربنای سه هزار و 700 متر مربع به بهره برداری رسیده است.
روزانه بیش از یک هزار دستگاه کامیون از مرز بین المللی پرویزخان و 500 دستگاه کامیون نیز از مرز خسروی کالاهای صادراتی به عراق را حمل می کنند.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه با 27 هزار تن جمعیت و در اختیار داشتن 2 مرز رسمی و فعال پرویزخان و خسروی ، دارای 186 کیلومتر مرز با عراق است که کانونی برای انجام مراودات تجاری و اقتصادی بین 2 کشور است.
7079/3012/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.