به گزارش خبرنگار ایرنا، داریوش جودکی روز چهارشنبه در نشست مشترک با رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه اظهار کرد: سه هزار و 52 مورد از این پرونده ها در راستای درج نکردن قیمت تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه اگر اصناف به این مسئله توجه کنند پرونده های تشکیل شده بسیار کاهش خواهد یافت گفت: رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی با 631 مورد و کم فروشی با 291 مورد، به ترتیب دومین و سومین عامل تشکیل پرونده های تخلفاتی در حوزه کالا و خدمات هستند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمانشاه در ادامه از جدیت این اداره کل برای کنترل قیمت ها در روزهای پایانی سال و برخورد قاطعانه با گرانفروشی خبر داد و گفت: همه توان و امکانات خود را برای تحقق این موضوع به کار گرفته ایم.
وی تصریح کرد: همکاران ما در سراسر استان در قالب گشت های مشترک و مستقل در بازار حضور خواهند داشت و اجازه نمی دهند عده ای برای سودجویی کام مردم را تلخ کنند.
جودکی در پایان با اشاره به راه‌اندازی سامانه 135 تعزیرات حکومتی گفت: این سامانه به شکایات مردمی رسیدگی می کند و همشهریان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف همکاران ما را مطلع کنند.

**رصد بازار کرمانشاه
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه نیز در این جلسه گفت: در روزهای پایانی سال وضعیت بازار استان را رصد می کنیم تا سودجویان نتوانند کام مردم را تلخ کنند.
نعمت الله حقیقی افزود: همکاران ما در حوزه نظارت و بازرسی همراه با بازرسان تعزیرات حکومتی در بازارهای سطح استان حضور مستمر دارند و قیمت ها را کنترل می کنند.
وی همچنین از تلاش برای عرضه مناسب کالا در بازار با نرخ مصوب دولتی خبر داد و گفت: با این کار هم جلوی سودجویی برخی افراد گرفته می شود و هم مردم راحت تر می توانند خرید خود را انجام دهند.
در استان کرمانشاه بیش از 60 هزار واحد صنفی مشغول به فعالیت هستند.
7458/3033
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.