به گزارش خبرنگار ایرنا، محمود جلوند روز شنبه در نشستی خبری آخرین اقدام های انجام شده برای احداث پتروشیمی اسلام آباد غرب توسط بخش خصوصی را تتشریح کرد.
به گفته جلوند، سرمایه این مگاپروژه حدود یک میلیارد و 600 میلیون یورو است که 15 درصد از طرف 21 سرمایه گذار بخش خصوصی داخلی تامین شده و مابقی نیز قرار است از طریق فاینانس خارجی تامین بشود.
وی افزود: مقدمات اولیه فاینانس یعنی موافقت اولیه بانک و شرکت بیمه خارجی تامین شده است ضمن اینکه مجوز شورای پول و اعتبار در سال 95 را نیز داریم و الان در مرحله مسدود سازی ارزی توسط بانک مرکزی هستیم و آقای رازانی استاندار کرمانشاه و آقای فلاحت پیشه نماینده اسلام آباد غرب در مجلس شورای اسلامی به طور فعال پیگیر کار هستند.
جلوند بیان داشت: برای پتروشیمی اسلام آباد غرب 6 واحد تولیدی تعریف شده است که بیشتر قراردادهای ما از صفر تا صد احداث و بهره برداری با شرکت های داخلی و خارجی منعقد شده است بخصوص برای تولید پلی اتیلن و پلی پروپیلن با یک شرکت ژاپنی قرارداد داریم و تجهیزات و فن آوری لازم را این شرکت ژاپنی تامین خواهد کرد.
وی ادامه داد که این طرح توانسته است مجوز زیست محیطی را دریافت کند ضمن اینکه 15 میلیون متر مکعب آب سامانه گرمسیری نیز به این پروژه تخصیص داده شده است.
جلوند همچنین به قرارداد 25 ساله با شرکت گاز اشاره کرد و افزود: در صورت تامین مالی پروژه ساخت آن نیز 44 ماه زمان خواهد برد.
وی پیش بینی کرد که این طرح در زمان ساخت بین هشت تا 10 هزار نفر با مشارکت شرکت های داخلی اشتعالزایی داشته باشد.
به گفته جلوند، آمار نهایی اشتغالزایی پروژه هنگام بهره برداری 2 هزار و 800 نفر پیش بینی شده است.
مدیرعامل شرکت ماهان شیمی زاگرس در بخش دیگری از سخنانش در خصوص ویژگی های پتروشیمی اسلام آباد غرب بیان داشت: این طرح برای تولید پلی الفین های سنگین پلی پروپیلن در دست احداث است که در حقیقت زنجیره تولید محصولات پتروشیمی از گاز طبیعی تا تولید مواد اولیه کارخانه های پلاستیک را پوشش می دهد.
جلوند افزود: اولین واحد فرآیندی ما برای تولید متانول از گاز طبیعی با ظرفیت یک میلیون و 850 هزار تن در سال و پنج هزار و 600 تن در روز خواهد بود.
وی ادامه داد که واحد بعدی به منظور تبدیل متانول به الفین هدف گذاری شده که برای اولین بار فن آوری آن به ایران می آید و قرارداد خرید تکنولوژی آن نیز با شرکت آمریکایی امضا شده است.
به گفته او در نهایت نیز زنجیره تولید این پتروشیمی با تولید سالیانه 280 هزار تن پلی اتیلن سنگین و 450 هزار تن پلی پروپیلن تکمیل خواهد شد و این مواد طیف وسیعی از صنایع پایین دست پلاستیک را پوشش می دهند.
جلوند تصریح کرد: از آنجایی که در زمینه تولید پلی پروپیلن در کشور مشکل داریم و بیشتر نیاز کشور از کره ، چین و اروپا وارد می شود با راه اندازی پتروشیمی اسلام آبادغرب بخشی از نیاز داخلی پوشش داده می شود و بخشی نیز صادر خواهد شد.
7457/8066 خبرنگار:جواد الماسی ** انتشار دهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.