به گزارش خبرنگار ایرنا، دولت راه آهن را از طریق استان کرمانشاه به غرب کشور رساند که بعد از 27 سال یک شاهکار بود، خودروسازی در شهرستان صحنه افتتاح شد و بزرگترین سامانه طرح آبی کشور نیز در این استان در دست اجراست و ایجاد منطقه آزاد تجاری در قصرشیرین هم به تصویب دولت رسید که این چهار طرح مهم بسترساز توسعه همه جانبه استان است.
دولت تدبیر و امید براساس نیاز و اولویت توانست پروژه های اساسی و زیربنایی برای استان کرمانشاه تعریف کند و با همت و جدیت دولتمردان و پیگیری های مستمر مسئولان استانی خوشبختانه چهار طرح مهم و زیربنایی استان به ثمر نشست و این طرح ها می تواند به تسریع در روند توسعه استان کمک کند.
استان کرمانشاه 371 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، براساس سرشماری سال 95 جمعیت این استان یک میلیون و 952 هزار و 434 نفر است که در 31 شهر و 2 هزار و 622 روستا سکونت دارند.
**چهار سال درخشان برای کرمانشاه
استاندار کرمانشاه معتقد است که دولت تدبیر و امید چهار سال درخشان در این استان سپری کرده و به گفته اسدالله رازانی اقدام های خوبی در دولت یازدهم برای توسعه و عمران کرمانشاه صورت گرفت.
وی از دستاوردهای دولت در حوزه آب و کشاورزی برای استان یاد کرد و اجرای سامانه بزرگ گرمسیری که مرحله اول آن برای دشتهای سرپل ذهاب پاییز امسال به بهره برداری میرسد، بهرهبرداری از سدهای مهمی چون داریان، جامیشان، تنگ حمام و را از جمله آنها برشمرد.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: در حوزه صنعت هم کارهای خوبی صورت گرفته که افتتاح کارخانه خودروسازی صحنه از مهمترین آنها است که می تواند به ایجاد صنایع پایین دستی و اشتغالزایی در منطقه کمک شایانی کند.
رازانی رسیدن راه آهن به کرمانشاه را دستاورد بزرگ این دولت برای کرمانشاه دانست که در سالهای آینده اثرگذاری بیشتری خواهد داشت و گفت: طرح مهم دیگری که با حمایت دولت و پیگیری قابل توجه مجمع نمایندگان استان به نتیجه رسید، تصویب منطقه آزاد تجاری قصرشیرین در هیات دولت بود.
وی اظهار کرد: اضافه شدن 180 کیلومتر به بزرگراههای استان، بزرگراه شدن تمام مبادی ورودی و خروجی استان نیز از اقدام های زیربنایی در حوزه راه ها و جادهها بوده است.
استاندار کرمانشاه افزایش روستاهای تحت پوشش گاز استان از 213 روستا در سال 92 به 900 روستا را نیز از دیگر اقدام های انجام شده در این چهار سال دانست و یادآوری کرد: گازرسانی به 500 روستای دیگر اکنون در دست اقدام است و تا پایان سال به نتیجه میرسد، همچنین تامین گاز 500 روستای دیگر نیز در دست طراحی است که عمده آنها در سال 97 به نتیجه میرسد.
رازانی گفت: در کنار همه کارهایی که انجام شده، بخش اقتصادی استان نیازمند توجه و کار بیشتر است که اکنون روی آن تمرکز کرده ایم و در بخشهای مختلف برنامههایی داریم.
وی از توجه به توسعه صادرات استان و برگزاری مستمر کارگروه توسعه صادرات خبر داد و افزود: با وجود مشکلاتی که در برخی از مرزها داشتیم، با استفاده از ظرفیت بازارچههایی مانند سومار شاهد رشد صادرات استان بودیم.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه این برنامهها در چهار سال آینده نیز با جدیت ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: خوشبختانه برای شروع به کار دولت دوازدهم دوره انتقالی نداریم و تا زمانی که نظر دولت به حفظ مجموعه مدیریتی استان باشد، با جدیت کار خواهیم کرد.
**جهش بزرگ عمرانی در دولت تدبیر و امید در استان ایجاد شد
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه نیز در گفتگو با ایرنا با تشریح دستاوردهای عمرانی استان گفت: 63 هزار و 512 میلیارد ریال اعتبار برای جرای پروژه های عمرانی در طول فعالیت دولت تدبیر و امید در استان هزینه شده که جهش عظیمی در استانداردسازی زیربناها و زیرساخت های عمرانی در سطح استان ایجاد کرد و این موفقیت ها بیانگر توجه ویژه دولت به این خطه است.
مجتبی نیک کردار افزود: افتتاح 113 کیلومتر بزرگراه، 500 کیلومتر راه روستایی و 513 کیلومتر روکش آسفالت راه های شریانی، اتمام کمربند غربی شهر کرمانشاه، بازسازی و مرمت پایانه موقت پروازهای خارجی، پایانه مسافری مرز پرویزخان و احداث راه آهن ملایر- کرمانشاه از مهمترین پروژه های عمرانی اجرا شده در چهار سال گذشته در استان است.
نیک کردار با اشاره به طرح های عمرانی استان در حوزه آب اظهار کرد: افتتاح سد تنظیمی داریان، سد مخزنی تنگ حمام، دایاگ گیلان غرب، سد مخزنی زمکان، سد مخزنی جامیشان، سد مخزنی شرفشاه و پایان عملیات اجرای حفاری تونل انتقال آب سامانه گرمسیری از مهمترین و برجسته ترین طرح های عمرانی در بخش آب بوده است.
معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه ادامه داد: در این مدت شبکه آبیاری سد گاوشان، طرح انتقال و شبکه آبیاری اراضی تحت پوشش سد سلیمان شاه، شبکه آبیاری درجه 2 و 3 پایاب دایک گیلان غرب، انتقال آب از سد آزادی به دشت حر و آبرسانی به 338 روستا با پوشش جمعیتی 77 هزار نفر به بهره برداری رسید.
وی همچنین به عملکرد عمرانی استان در بخش گاز اشاره کرد و گفت: در دوره فعالیت دولت یازدهم، شاهد احداث خط تقویتی 30 اینچ بیستون – کرمانشاه و گازرسانی به 534 روستا و 6 شهر در استان بودیم.
نیک کردار، بازسازی نفت شهر را از افتخارات استان در دولت تدبیر و امید عنوان کرد و گفت: پس از 26 سال نفت شهر در غرب استان بازسازی شد و با فراهم سازی امکانات اقامتی با هزینه کرد 200 میلیارد ریال اعتبار، آماده اسکان مردم عزیز این دیار می باشد و بازارچه سومار هم در شهرستان گیلان غرب راه اندازی شد.
معاون امور عمرانی استانداری با اشاره به تقویت زیرساخت های ورزشی در دولت یازدهم گفت: در این مدت 687 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل ورزشگاه 15 هزار نفری، ایجاد 16 سالن ورزشی سقف بلند و کوتاه، احداث 42 باب زمین ورزشی روباز، 2 باب استخر سرپوشیده و بهره برداری از سالن تیراندازی مجموعه ورزشی امام (ره) هزینه شده است.
نیک کردار با تاکید به اینکه تقاطع غیرهمسطح ده مجنون کرمانشاه امسال افتتاح شد، تصریح کرد: تبدیل کاروانسرای بیستون به هتل 5 ستاره، تجهیز گمرک قصرشیرین به سیستم ایکس ری، احداث 640 کلاس درس و تکمیل پل فلزی کرمانشاه از دیگر فعالیت های عمرانی اجرا شده در چهار سال استقرار دولت اعتدال در استان می باشد.
این مسئول چشم اندازهای عمرانی استان را روشن عنوان کرد و گفت: عملیات اجرایی 28 پروژه عمرانی مهم با پیش بینی اعتباری معادل 78هزار و 161 میلیار ریال در سال 96 استمرار خواهد داشت که با بهره برداری از آنها انقلاب بزرگ عمرانی در استان به وقوع خواهد پیوست.
او در ادامه گفت: طرح گرمسیری، راه آهن کرمانشاه – خسروی، قطار شهری کرمانشاه، ایجاد تاسیسات فاضلاب شهرهای کرمانشاه، هرسین، پاوه، جوانرود و کنگاور و همچنین آبرسانی به شهرهای پاوه، کرمانشاه، هرسین و سنقر و گازرسانی به 555 روستا از بارزترین این پروژه ها هستند.
وی همچنین گفت: اصلاح تقاطع غیرهم سطح میدان امام حسین (ع)، ساماندهی ورودی شهر کرمانشاه، بزرگراه میاندوآب – کرمانشاه، ساماندهی قره سو، مرحله اول پارک سراب قنبر، تکمیل ساختمان سدهای قشلاق علیا و کبوترلانه و بلوار جدید کیهانشهر از دیگر کارهای عمرانی در دست اجرا در سالجاری است.
وی اضافه کرد: تکمیل بیمارستان های پاوه، کرمانشاه و سوختگی، آزمایشگاه مرکزی، مرحله دوم دانشکده هنر و معماری، سالن ورزشی 6 هزار نفری ولایت و استخر قهرمانی از دیگر طرح هایی هستند که در سال 96 عملیات اجرای آنها با جدیت دنبال و پیگیری خواهد شد.
**بازگشت 133 واحد صنعتی راکد و نیمه فعال کرمانشاه به چرخه تولید
تلاش برای احیای واحدهای راکد و غیرفعال صنعتی کرمانشاه نیز از ابتدای فعالیت دولت یازدهم در دستور کار مسئولان ارشد استان قرار گرفت که به گفته معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه با تلاش ها و پیگری های صورت گرفته توسط مدیریت ارشد استان در دوره اول دولت تدبیر و امید 133 واحد صنعتی راکد و نیمه راکد استان به چرخه تولید بازگشت.
رضا رحیمی در گفتگو با ایرنا با بیان اینکه برای فعال کردن این واحدهای راکد و نیمه فعال سه هزار و 860 میلیارد و 770 میلیون ریال سرمایه گذاری شده است، افزود: از میان این واحدها، 16 واحد در حوزه صنایع شیمیایی، 29 واحد در حوزه صنایع شیمیایی و سلولوزی، 26 واحد در حوزه صنایع غذایی، هفت واحد در حوزه صنایع غذایی و دارویی، 17 واحد در حوزه کانی، 16 واحد در حوزه کانی های غیرفلزی، سه واحد در حوزه صنایع فلزی، 18 واحد در حوزه صنایع فلزی و برق و الکترونیک قرار دارند.
وی اضافه کرد: خوشبختانه با فعال شدن این واحدها زمینه اشتغال چهار هزار و 134 نفر از جوانان کرمانشاهی فراهم شد که جای خوشحالی بسیار دارد.
وی تصریح کرد: دولت تدبیر و امید از همان ابتدای آغاز به کار به دلیل تحریم های گسترده بین المللی و کاهش فروش نفت با مشکلات مالی بسیاری دست به گریبان بود ولی با این وجود تمام تلاش خود را برای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغی توسط رهبر معظم انقلاب به کار گرفت.
رحیمی در ادامه عنوان کرد: با وجود این تنگناها خوشبختانه در استان 133 واحد تولیدی به چرخه تولید بازگشتند و براساس برآوردهای صورت گرفته حداقل 60 واحد صنعتی راکد دیگر نیز تا پایان سال جاری به چرخه تولید باز می گردند.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه بیان کرد: همچنین با برنامه ریزی صورت گرفته بیش از 100 واحد از مجموعه های نیمه راکد نیز تا پایان سال جاری فعال می شوند.
**صادرات 9 میلیارد دلاری در دولت یازدهم
کرمانشاه با 2 مرز رسمی و پنج بازارچه مرزی یکی از استان های برتر در حوزه صادرات کالا در کشور است به طوری که در چهار سال فعالیت دولت تدبیر و امید 26.5 میلیون تن کالا به ارزش 9 میلیارد دلار از مرزهای اقتصادی این استان به خارج از کشور صادر شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در گفتگو با ایرنا، همچنین صدور هزار و 151 فقره جواز تاسیس صنعتی با سرمایه گذاری 151 هزار و 575 میلیارد ریال و اشتغال 28 هزار و 645 نفر، صدور 320 فقره پروانه بهره برداری صنعتی با سرمایه گذاری 6 هزار و 610 میلیارد ریال و اشتغال چهار هزار و 292 نفر، فعال سازی 133 واحد راکد صنعتی با سرمایه گذاری سه هزار و 860 میلیارد ریال و اشتغال چهار هزار و 134 نفر، صدور جواز تاسیس برای پتروشیمی چهارم (اسلام آباد) تولید پلی اتیلن و پلی پروپیلن با ظرفیت 730 هزار تن با حجم سرمایه گذاری 60 هزار میلیارد ریال و پیش بینی ایجاد اشتغال 2 هزار و 500 نفر، صدور جواز تاسیس برای ذوب آهن سه میلیون تنی با حجم سرمایه گذاری 13هزار و 488 میلیارد ریال و پیش بینی ایجاد اشتغال هزار و 220 نفر را از اقدام های دیگر بخش صنعت استان ذکر کرد.
نعمت الله حقیقی، به تصویب تسهیلات چهار طرح مهم صنعتی در بانک صنعت و معدن از جمله طرح لاستیک پیشرو زاگرس (تولید لاستیک) با سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد ریال و اشتغال 2 هزار نفر، زرین کود (کود اوره با پوشش گوگردی) با سرمایه گذاری 552 میلیارد ریال و اشتغال 80 نفر، فرش رجال (فرش دستباف) با سرمایه گذاری 194 میلیارد ریال و اشتغال 49 نفر و کاغذ معدنی خسروی (کاغذ از کربنات کلسیم) با سرمایه گذاری 480 میلیارد ریال و اشتغال 37 نفر را از دیگر این اقدام ها اعلام کرد.
راه اندازی واحد صنعتی ایران خودرو با تولید پژو پارس با میزان سرمایه گذاری 570 میلیارد ریال و اشتغال 200 نفر در مرحله اول از دیگر اقدام های انجام شده در بخش صنعت در دولت تدبیر و امید در استان کرمانشاه بوده است.
**سرمایه گذاری بیش از 54 میلیارد تومانی دولت یازدهم در صنایع تبدیلی بخش کشاورزی
استان کرمانشاه به دلیل داشتن شرایط مناسب یکی از قطب های کشاورزی منطقه غرب کشور است که در چهار سال فعالیت دولت تدبیر و امید حمایت های بسیار خوبی از این بخش برای رسیدن به جایگاه واقعی آن شد.
از مهم ترین فعالیتهای اقتصادی انجام شده از ابتدای دولت یازدهم در بخش کشاورزی استان کرمانشاه می توان به بیش از 54 میلیارد و 200 میلیون تومان سرمایهگذاری در صنایع تبدیلی اشاره کرد که این میزان سرمایهگذاری معادل 44 درصد کل ارزش سرمایهگذاری صورت گرفته در این بخش از ابتدای انقلاب تاکنون بوده است.
آنگونه که رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه به ایرنا گفت: صنایع تبدیلی نقش اساسی را در زمینه اشتغالزایی برای جوانان تحصیلکرده، بهره وری بیشتر در محصول کشاورزی و افزایش ارزش افزوده محصولات این بخش دارد و دولت یازدهم نیز توجه ویژهای به بخش داشته است به طوری که با سرمایهگذاری بیش از 54 میلیارد تومانی، 46 واحد تولیدی صنایع تبدیلی به مرحله بهرهبرداری رسیده که این واحدها 41 درصد از کل مجموع واحدهای بهره برداری شده صنایع تبدیلی از ابتدای انقلاب شکوهمند اسلامی ایران تاکنون را شامل می شود.
خسرو شهبازی افزود: ظرفیت اشتغالزایی که در بازه زمانی سال 92 تا سال 95 در واحدهای تاسیس شده صنایع تبدیلی ایجاد شده 532 نفر می باشد که این میزان 36 درصد از کل ظرفیت اشتغال ایجاد شده در این بخش از ابتدای انقلاب تاکنون است که خود نشان از ظرفیت مناسب اشتغال ایجاد شده برای جوانان در صنایع تبدیلی می باشد.
وی گفت که تعداد طرح های به بهره برداری رسیده صنایع تبدیلی و تکمیلی دارای مجوز از سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تا پایان سال 95 تعداد 119 فقره بوده که این واحدها ظرفیت فرآوری بیش از یک میلیون و 100 هزار تن از محصولات کشاورزی را شامل می شود و امیدواریم با تکمیل واحدهای در حال احداث به زودی شاهد افزایش ظرفیت هرچه بیشتر صنایع تبدیلی بخش کشاورزی باشیم.
** افزایش محصولات کشاورزی دستاورد دولت یازدهم برای کرمانشاه
براساس اعلام رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه، با اقدام های دولت یازدهم بدون افزایش سطح بیش از 940 هزار تن به تولید محصولات زراعی استان کرمانشاه اضافه شده است.
شهبازی، جمع کل اراضی استان را 946 هزار و 871 هکتار ذکر کرد و گفت که از این سطح، 906 هزار هکتار مربوط به کشت اقلام زراعی شامل گندم، جو، غلات، حبوبات، ذرت، دانه های روغنی و دیگر محصولات است که در بازه زمانی 92 تا 95 بدون اینکه به سطح اراضی زراعی استان افزوده شود با اقدام های اساسی دولت یازدهم بیش از 949 هزار تن به تولیدات محصولات زراعی استان کرمانشاه اضافه شده است.
او استخدام 767 کارشناس کشاورزی در مراکز جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برای انتقال یافته های علمی به کشاورزان، تجهیز و خرید هزاران دستگاه ماشین آلات کشاورزی مدرن و به روز با استفاده از تسهیلات ارزان قیمت، مبارزه اصولی با آفات و بیماری ها، تامین کود، بذر، سم و سایر نهاده های کشاورزی با قیمت مناسب و کیفیت بسیار بالا برای کشاورزان، خرید به موقع و تضمینی محصولات راهبردی و ده ها فعالیت اساسی دیگر را باعث افزایش بیش از 940 هزار تنی محصولات زراعی (گندم، جو، غلات، حبوبات، ذرت، دانه های روغنی و) در استان کرمانشاه نسبت به سال زراعی 91-92 ذکر کرد.
**افزایش 3200 هکتار به سطح باغات استان کرمانشاه
رییس جهاد کشاورزی کرمانشاه در ادامه گفت: در دولت یازدهم باغات استان در سطح سه هزار و 200 هکتار توسعه یافته که از این سطح 600 هکتار از نوع باغات مدرن بوده که با فن آوری های نوین و بروز دنیا اجرایی شده است.
شهبازی همچنین در راستای اجرائی کردن و مقابله با اثرات خشکسالی و ایجاد اشتغال توسعه باغات پسته، مزارع زعفران و گلستان های گل محمدی که نیاز آبی کمتری نسبت به سایر محصولات باغی دارند در دستور کار دولت یازدهم قرار گرفته، به طوری که در دولت یازدهم سطح زیرکشت محصول زعفران از 42 هکتار سال 92 به بیش از 92 هکتار، پسته از 51 هکتار به 126 هکتار و گل محمدی از 210 هکتار به بیش از 232 هکتار رسیده است که ضمن مقاومت نسبت به وقوع خشکسالی ها؛ به عنوان محصول جایگزین نقش مهمی در ایجاد اشتغال و درآمدزایی خواهد داشت.
**تجهیز 19هزار هکتار از زمین های استان کرمانشاه به سیستم های نوین آبیاری
در دولت یازدهم انقلاب وسیعی برای استفاده بهینه از منابع آبی موجود، صرفه جویی در مصرف آب، افزایش راندمان تولید در محصولات کشاورزی و آبی کردن زمین های دیم انجام شده که از آن جمله می توان به اجرای سیستم های نوین و شبکه های فرعی آبیاری در سطح 19 هزار هکتار از اراضی استان با اعتباری بالغ بر 150 میلیارد تومان اشاره کرد که این مقدار غیر از فعالیت هایی است که در زمین های مناطق مرزی استان انجام می شود.
لازم به ذکر است از ابتدای اجرای سیستم های آبیاری در اراضی کرمانشاه بعد از انقلاب تا سال 1392 کل سیستم های آبیاری تحت فشاری که در این استان اجرا شده حدود 49 هزار هکتار بوده است.
انقلاب دولت یازدهم در 52 هزار هکتار از اراضی کشاورزی مناطق مرزی
رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه در ادامه گفت: انقلابی برای تجهیز 52 هزار هکتار از اراضی مناطق مرزی استان به شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی با 900 میلیارد تومان اعتبار در حال وقوع است.
شهبازی افزود: با پیگیری دولت یازدهم و در راستای مهار آب های مرزی و بهره برداری از منابع آب استحصالی، تا پایان سال 97 بیش از 52 هزار هکتار از اراضی مرزی استان به شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی مجهز خواهند شد.
به گفته او، تاکنون بیش از 15 هزار هکتار از اراضی مرزی شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی با جذب بیش از 250 میلیارد تومان تکمیل و آماده بهره برداری شده و مابقی در سطح 37 هزار هکتار در دست اجراست که پیش بینی می شود حداکثر تا پایان سال 1397 بصورت کامل به بهره برداری برسد.
**توسعه مراکز درمانی ارمغان دیگر دولت تدبیر و امید
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در دولت تدبیر و امید یکی از دستگاه های اجرایی فعال بود به طوریکه بخش زیادی از زیرساخت های حوزه بهداشت و درمان استان در این استان ایجاد و تقویت شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، احداث و توسعه مراکز درمانی را از دستاوردهای دولت یازدهم دانست و گفت: توسعه بیمارستان شهرستان اسلام آبادغرب، احداث دانشکده های پرستاری، دندانپزشکی و پیراپزشکی، احداث بیمارستان جدید پاوه، احداث مرحله دوم بیمارستان سرپل ذهاب، احداث مرکز رادیوتراپی و شیمی درمانی بیمارستان امام رضا (ع)، بخش جراحی قلب و آنژیوگرافی بیمارستان امام رضا (ع)، تقویت تجهیزات بخش های ENT و اتاق های عمل ترومای غرب کشور و MRI بیمارستان امام رضا (ع) و تکمیل بیمارستان سوختگی کرمانشاه از جمله اقدام های انجام شده در استان است.
حسین کریم در گفتگو با ایرنا، به اجرای طرح تحول نظام سلامت به عنوان یکی از طرح های مهم و اثرگذار در بخش بهداشت و درمان اشاره کرد و با بیان اینکه 76 پروژه عمرانی با اعتباری بیش از 582 میلیارد و 151 میلیون ریال در استان افتتاح شد، افزود: اتاق های عمل بیمارستان طالقانی کرمانشاه، نصب و راه اندازی دستگاه رادیوتراپی بیمارستان امام رضا (ع)، بلوک زایمانی شهرستان های جوانرود، پاوه و کنگاور، مرکز بهداشتی درمانی دالاهو، راه اندازی مرکز تصویربرداری غرب کشور در بیمارستان فارابی و نصب و راه اندازی دستگاه های سی تی اسکن در شهرستانهای سنقر، جوانرود، سرپل ذهاب، کنگاور و بیمارستان های طالقانی و امام خمینی (ره) کرمانشاه از جمله این طرح هاست.
او همچنین نصب و راه اندازی اکسیژن ساز بیمارستان های امام رضا (ع) و طالقانی، نصب دستگاه ماموگرافی بیمارستان معتضدی، پاویون بیمارستان طالقانی کرمانشاه، توسعه و تجهیز اتاق عمل بیمارستان معتضدی، بخش عفونی و مرحله اول دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه، مرکز مهارت های بالینی، سه باب خانه متخصصین در شهرستان کنگاور، ساخت مرکز بهداشتی درمانی بوژان، بخش روانپزشکی کودکان بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی، توسعه آزمایشگاه مرکزی، مرکز تحقیقات قلب و عروق بیمارستان امام علی (ع)، پروژه clean room و شیمی سنتز مرکز رشد، post CCU و رادیولوژی دیجیتال شهرستان جوانرود، مرکز سلامت شهرک امام خمینی (ره) کرمانشاه، 43 خانه بهداشت، راه اندازی بی خطرساز زباله تمام بیمارستان های سطح استان، تجهیز و تکمیل آزمایشگاه های فیزیک و شیمیایی دارو و تشخیص بافت مواد غذایی را از دیگر این طرح ها اعلام کرد.
او بهره برداری از سه پروژه با اعتباری بیش از 230 میلیارد ریال را از دیگر اقدام های این دانشگاه ذکر کرد و گفت: بیمارستان معاون صحنه، کلینیک جامع تخصصی امام رضا (ع)، مرکز MDR-TB (مرکز نگهداری مبتلایان به سل مقاوم به درمان) از جمله این طرح ها بود.
**38 پروژه در حال اجرا با بیش از 2 هزار و 784 میلیارد ریال
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با اشاره به اینکه 38 پروژه با 2 هزار و 784 میلیارد و 200 میلیون ریال در استان در حال اجراست، گفت: برخی از این پروژه ها امسال و برخی دیگر نیز سال های آینده به بهره برداری می رسد.
کریم از بیمارستان 540 تختخوابی، پردیس دانشگاه، دانشکده دندانپزشکی، مرحله دوم بیمارستان های اسلام آباد و پاوه و ثلاث باباجانی، بیمارستان 50 تختخوابی سوختگی، اورژانس بیمارستان طالقانی، مرکز بهداشتی درمانی بانه وره پاوه، کلینیک ویژه شهرستان های پاوه، جوانرود، سرپل ذهاب، سنقر، صحنه، گیلانغرب، هرسین و بیمارستان فارابی و کلینیک دانشگاه، ستاد و مرکز بهداشتی درمانی شهرستان روانسر، تخت های ویژه بیمارستان های سرپل ذهاب و فارابی، بلوک زایمانی شهرستان های سنقر، هرسین، سرپل ذهاب، اسلام آباد غرب، قصرشیرین، گیلانغرب به عنوان پروژه های در دست اجرای استان نام برد.
تلاش های مسئولان استانی در تحقق وعده های رئیس جمهوری به مردم کرمانشاه، بذر امید را در دل مردم مرزدار این استان کاشته و مردم امروز امیدوارتر از گذشته در انتظار ایجاد تحول اساسی در چهار سال پیش روی دولت تدبیر و امید هستند.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نویدی ** انتشار دهنده:علی مولوی
دولت تدبیر و امید براساس نیاز و اولویت توانست پروژه های اساسی و زیربنایی برای استان کرمانشاه تعریف کند و با همت و جدیت دولتمردان و پیگیری های مستمر مسئولان استانی خوشبختانه چهار طرح مهم و زیربنایی استان به ثمر نشست و این طرح ها می تواند به تسریع در روند توسعه استان کمک کند.
استان کرمانشاه 371 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، براساس سرشماری سال 95 جمعیت این استان یک میلیون و 952 هزار و 434 نفر است که در 31 شهر و 2 هزار و 622 روستا سکونت دارند.
**چهار سال درخشان برای کرمانشاه
استاندار کرمانشاه معتقد است که دولت تدبیر و امید چهار سال درخشان در این استان سپری کرده و به گفته اسدالله رازانی اقدام های خوبی در دولت یازدهم برای توسعه و عمران کرمانشاه صورت گرفت.
وی از دستاوردهای دولت در حوزه آب و کشاورزی برای استان یاد کرد و اجرای سامانه بزرگ گرمسیری که مرحله اول آن برای دشتهای سرپل ذهاب پاییز امسال به بهره برداری میرسد، بهرهبرداری از سدهای مهمی چون داریان، جامیشان، تنگ حمام و را از جمله آنها برشمرد.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: در حوزه صنعت هم کارهای خوبی صورت گرفته که افتتاح کارخانه خودروسازی صحنه از مهمترین آنها است که می تواند به ایجاد صنایع پایین دستی و اشتغالزایی در منطقه کمک شایانی کند.
رازانی رسیدن راه آهن به کرمانشاه را دستاورد بزرگ این دولت برای کرمانشاه دانست که در سالهای آینده اثرگذاری بیشتری خواهد داشت و گفت: طرح مهم دیگری که با حمایت دولت و پیگیری قابل توجه مجمع نمایندگان استان به نتیجه رسید، تصویب منطقه آزاد تجاری قصرشیرین در هیات دولت بود.
وی اظهار کرد: اضافه شدن 180 کیلومتر به بزرگراههای استان، بزرگراه شدن تمام مبادی ورودی و خروجی استان نیز از اقدام های زیربنایی در حوزه راه ها و جادهها بوده است.
استاندار کرمانشاه افزایش روستاهای تحت پوشش گاز استان از 213 روستا در سال 92 به 900 روستا را نیز از دیگر اقدام های انجام شده در این چهار سال دانست و یادآوری کرد: گازرسانی به 500 روستای دیگر اکنون در دست اقدام است و تا پایان سال به نتیجه میرسد، همچنین تامین گاز 500 روستای دیگر نیز در دست طراحی است که عمده آنها در سال 97 به نتیجه میرسد.
رازانی گفت: در کنار همه کارهایی که انجام شده، بخش اقتصادی استان نیازمند توجه و کار بیشتر است که اکنون روی آن تمرکز کرده ایم و در بخشهای مختلف برنامههایی داریم.
وی از توجه به توسعه صادرات استان و برگزاری مستمر کارگروه توسعه صادرات خبر داد و افزود: با وجود مشکلاتی که در برخی از مرزها داشتیم، با استفاده از ظرفیت بازارچههایی مانند سومار شاهد رشد صادرات استان بودیم.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه این برنامهها در چهار سال آینده نیز با جدیت ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: خوشبختانه برای شروع به کار دولت دوازدهم دوره انتقالی نداریم و تا زمانی که نظر دولت به حفظ مجموعه مدیریتی استان باشد، با جدیت کار خواهیم کرد.
**جهش بزرگ عمرانی در دولت تدبیر و امید در استان ایجاد شد
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه نیز در گفتگو با ایرنا با تشریح دستاوردهای عمرانی استان گفت: 63 هزار و 512 میلیارد ریال اعتبار برای جرای پروژه های عمرانی در طول فعالیت دولت تدبیر و امید در استان هزینه شده که جهش عظیمی در استانداردسازی زیربناها و زیرساخت های عمرانی در سطح استان ایجاد کرد و این موفقیت ها بیانگر توجه ویژه دولت به این خطه است.
مجتبی نیک کردار افزود: افتتاح 113 کیلومتر بزرگراه، 500 کیلومتر راه روستایی و 513 کیلومتر روکش آسفالت راه های شریانی، اتمام کمربند غربی شهر کرمانشاه، بازسازی و مرمت پایانه موقت پروازهای خارجی، پایانه مسافری مرز پرویزخان و احداث راه آهن ملایر- کرمانشاه از مهمترین پروژه های عمرانی اجرا شده در چهار سال گذشته در استان است.
نیک کردار با اشاره به طرح های عمرانی استان در حوزه آب اظهار کرد: افتتاح سد تنظیمی داریان، سد مخزنی تنگ حمام، دایاگ گیلان غرب، سد مخزنی زمکان، سد مخزنی جامیشان، سد مخزنی شرفشاه و پایان عملیات اجرای حفاری تونل انتقال آب سامانه گرمسیری از مهمترین و برجسته ترین طرح های عمرانی در بخش آب بوده است.
معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه ادامه داد: در این مدت شبکه آبیاری سد گاوشان، طرح انتقال و شبکه آبیاری اراضی تحت پوشش سد سلیمان شاه، شبکه آبیاری درجه 2 و 3 پایاب دایک گیلان غرب، انتقال آب از سد آزادی به دشت حر و آبرسانی به 338 روستا با پوشش جمعیتی 77 هزار نفر به بهره برداری رسید.
وی همچنین به عملکرد عمرانی استان در بخش گاز اشاره کرد و گفت: در دوره فعالیت دولت یازدهم، شاهد احداث خط تقویتی 30 اینچ بیستون – کرمانشاه و گازرسانی به 534 روستا و 6 شهر در استان بودیم.
نیک کردار، بازسازی نفت شهر را از افتخارات استان در دولت تدبیر و امید عنوان کرد و گفت: پس از 26 سال نفت شهر در غرب استان بازسازی شد و با فراهم سازی امکانات اقامتی با هزینه کرد 200 میلیارد ریال اعتبار، آماده اسکان مردم عزیز این دیار می باشد و بازارچه سومار هم در شهرستان گیلان غرب راه اندازی شد.
معاون امور عمرانی استانداری با اشاره به تقویت زیرساخت های ورزشی در دولت یازدهم گفت: در این مدت 687 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل ورزشگاه 15 هزار نفری، ایجاد 16 سالن ورزشی سقف بلند و کوتاه، احداث 42 باب زمین ورزشی روباز، 2 باب استخر سرپوشیده و بهره برداری از سالن تیراندازی مجموعه ورزشی امام (ره) هزینه شده است.
نیک کردار با تاکید به اینکه تقاطع غیرهمسطح ده مجنون کرمانشاه امسال افتتاح شد، تصریح کرد: تبدیل کاروانسرای بیستون به هتل 5 ستاره، تجهیز گمرک قصرشیرین به سیستم ایکس ری، احداث 640 کلاس درس و تکمیل پل فلزی کرمانشاه از دیگر فعالیت های عمرانی اجرا شده در چهار سال استقرار دولت اعتدال در استان می باشد.
این مسئول چشم اندازهای عمرانی استان را روشن عنوان کرد و گفت: عملیات اجرایی 28 پروژه عمرانی مهم با پیش بینی اعتباری معادل 78هزار و 161 میلیار ریال در سال 96 استمرار خواهد داشت که با بهره برداری از آنها انقلاب بزرگ عمرانی در استان به وقوع خواهد پیوست.
او در ادامه گفت: طرح گرمسیری، راه آهن کرمانشاه – خسروی، قطار شهری کرمانشاه، ایجاد تاسیسات فاضلاب شهرهای کرمانشاه، هرسین، پاوه، جوانرود و کنگاور و همچنین آبرسانی به شهرهای پاوه، کرمانشاه، هرسین و سنقر و گازرسانی به 555 روستا از بارزترین این پروژه ها هستند.
وی همچنین گفت: اصلاح تقاطع غیرهم سطح میدان امام حسین (ع)، ساماندهی ورودی شهر کرمانشاه، بزرگراه میاندوآب – کرمانشاه، ساماندهی قره سو، مرحله اول پارک سراب قنبر، تکمیل ساختمان سدهای قشلاق علیا و کبوترلانه و بلوار جدید کیهانشهر از دیگر کارهای عمرانی در دست اجرا در سالجاری است.
وی اضافه کرد: تکمیل بیمارستان های پاوه، کرمانشاه و سوختگی، آزمایشگاه مرکزی، مرحله دوم دانشکده هنر و معماری، سالن ورزشی 6 هزار نفری ولایت و استخر قهرمانی از دیگر طرح هایی هستند که در سال 96 عملیات اجرای آنها با جدیت دنبال و پیگیری خواهد شد.
**بازگشت 133 واحد صنعتی راکد و نیمه فعال کرمانشاه به چرخه تولید
تلاش برای احیای واحدهای راکد و غیرفعال صنعتی کرمانشاه نیز از ابتدای فعالیت دولت یازدهم در دستور کار مسئولان ارشد استان قرار گرفت که به گفته معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه با تلاش ها و پیگری های صورت گرفته توسط مدیریت ارشد استان در دوره اول دولت تدبیر و امید 133 واحد صنعتی راکد و نیمه راکد استان به چرخه تولید بازگشت.
رضا رحیمی در گفتگو با ایرنا با بیان اینکه برای فعال کردن این واحدهای راکد و نیمه فعال سه هزار و 860 میلیارد و 770 میلیون ریال سرمایه گذاری شده است، افزود: از میان این واحدها، 16 واحد در حوزه صنایع شیمیایی، 29 واحد در حوزه صنایع شیمیایی و سلولوزی، 26 واحد در حوزه صنایع غذایی، هفت واحد در حوزه صنایع غذایی و دارویی، 17 واحد در حوزه کانی، 16 واحد در حوزه کانی های غیرفلزی، سه واحد در حوزه صنایع فلزی، 18 واحد در حوزه صنایع فلزی و برق و الکترونیک قرار دارند.
وی اضافه کرد: خوشبختانه با فعال شدن این واحدها زمینه اشتغال چهار هزار و 134 نفر از جوانان کرمانشاهی فراهم شد که جای خوشحالی بسیار دارد.
وی تصریح کرد: دولت تدبیر و امید از همان ابتدای آغاز به کار به دلیل تحریم های گسترده بین المللی و کاهش فروش نفت با مشکلات مالی بسیاری دست به گریبان بود ولی با این وجود تمام تلاش خود را برای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغی توسط رهبر معظم انقلاب به کار گرفت.
رحیمی در ادامه عنوان کرد: با وجود این تنگناها خوشبختانه در استان 133 واحد تولیدی به چرخه تولید بازگشتند و براساس برآوردهای صورت گرفته حداقل 60 واحد صنعتی راکد دیگر نیز تا پایان سال جاری به چرخه تولید باز می گردند.
معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه بیان کرد: همچنین با برنامه ریزی صورت گرفته بیش از 100 واحد از مجموعه های نیمه راکد نیز تا پایان سال جاری فعال می شوند.
**صادرات 9 میلیارد دلاری در دولت یازدهم
کرمانشاه با 2 مرز رسمی و پنج بازارچه مرزی یکی از استان های برتر در حوزه صادرات کالا در کشور است به طوری که در چهار سال فعالیت دولت تدبیر و امید 26.5 میلیون تن کالا به ارزش 9 میلیارد دلار از مرزهای اقتصادی این استان به خارج از کشور صادر شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در گفتگو با ایرنا، همچنین صدور هزار و 151 فقره جواز تاسیس صنعتی با سرمایه گذاری 151 هزار و 575 میلیارد ریال و اشتغال 28 هزار و 645 نفر، صدور 320 فقره پروانه بهره برداری صنعتی با سرمایه گذاری 6 هزار و 610 میلیارد ریال و اشتغال چهار هزار و 292 نفر، فعال سازی 133 واحد راکد صنعتی با سرمایه گذاری سه هزار و 860 میلیارد ریال و اشتغال چهار هزار و 134 نفر، صدور جواز تاسیس برای پتروشیمی چهارم (اسلام آباد) تولید پلی اتیلن و پلی پروپیلن با ظرفیت 730 هزار تن با حجم سرمایه گذاری 60 هزار میلیارد ریال و پیش بینی ایجاد اشتغال 2 هزار و 500 نفر، صدور جواز تاسیس برای ذوب آهن سه میلیون تنی با حجم سرمایه گذاری 13هزار و 488 میلیارد ریال و پیش بینی ایجاد اشتغال هزار و 220 نفر را از اقدام های دیگر بخش صنعت استان ذکر کرد.
نعمت الله حقیقی، به تصویب تسهیلات چهار طرح مهم صنعتی در بانک صنعت و معدن از جمله طرح لاستیک پیشرو زاگرس (تولید لاستیک) با سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد ریال و اشتغال 2 هزار نفر، زرین کود (کود اوره با پوشش گوگردی) با سرمایه گذاری 552 میلیارد ریال و اشتغال 80 نفر، فرش رجال (فرش دستباف) با سرمایه گذاری 194 میلیارد ریال و اشتغال 49 نفر و کاغذ معدنی خسروی (کاغذ از کربنات کلسیم) با سرمایه گذاری 480 میلیارد ریال و اشتغال 37 نفر را از دیگر این اقدام ها اعلام کرد.
راه اندازی واحد صنعتی ایران خودرو با تولید پژو پارس با میزان سرمایه گذاری 570 میلیارد ریال و اشتغال 200 نفر در مرحله اول از دیگر اقدام های انجام شده در بخش صنعت در دولت تدبیر و امید در استان کرمانشاه بوده است.
**سرمایه گذاری بیش از 54 میلیارد تومانی دولت یازدهم در صنایع تبدیلی بخش کشاورزی
استان کرمانشاه به دلیل داشتن شرایط مناسب یکی از قطب های کشاورزی منطقه غرب کشور است که در چهار سال فعالیت دولت تدبیر و امید حمایت های بسیار خوبی از این بخش برای رسیدن به جایگاه واقعی آن شد.
از مهم ترین فعالیتهای اقتصادی انجام شده از ابتدای دولت یازدهم در بخش کشاورزی استان کرمانشاه می توان به بیش از 54 میلیارد و 200 میلیون تومان سرمایهگذاری در صنایع تبدیلی اشاره کرد که این میزان سرمایهگذاری معادل 44 درصد کل ارزش سرمایهگذاری صورت گرفته در این بخش از ابتدای انقلاب تاکنون بوده است.
آنگونه که رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه به ایرنا گفت: صنایع تبدیلی نقش اساسی را در زمینه اشتغالزایی برای جوانان تحصیلکرده، بهره وری بیشتر در محصول کشاورزی و افزایش ارزش افزوده محصولات این بخش دارد و دولت یازدهم نیز توجه ویژهای به بخش داشته است به طوری که با سرمایهگذاری بیش از 54 میلیارد تومانی، 46 واحد تولیدی صنایع تبدیلی به مرحله بهرهبرداری رسیده که این واحدها 41 درصد از کل مجموع واحدهای بهره برداری شده صنایع تبدیلی از ابتدای انقلاب شکوهمند اسلامی ایران تاکنون را شامل می شود.
خسرو شهبازی افزود: ظرفیت اشتغالزایی که در بازه زمانی سال 92 تا سال 95 در واحدهای تاسیس شده صنایع تبدیلی ایجاد شده 532 نفر می باشد که این میزان 36 درصد از کل ظرفیت اشتغال ایجاد شده در این بخش از ابتدای انقلاب تاکنون است که خود نشان از ظرفیت مناسب اشتغال ایجاد شده برای جوانان در صنایع تبدیلی می باشد.
وی گفت که تعداد طرح های به بهره برداری رسیده صنایع تبدیلی و تکمیلی دارای مجوز از سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تا پایان سال 95 تعداد 119 فقره بوده که این واحدها ظرفیت فرآوری بیش از یک میلیون و 100 هزار تن از محصولات کشاورزی را شامل می شود و امیدواریم با تکمیل واحدهای در حال احداث به زودی شاهد افزایش ظرفیت هرچه بیشتر صنایع تبدیلی بخش کشاورزی باشیم.
** افزایش محصولات کشاورزی دستاورد دولت یازدهم برای کرمانشاه
براساس اعلام رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه، با اقدام های دولت یازدهم بدون افزایش سطح بیش از 940 هزار تن به تولید محصولات زراعی استان کرمانشاه اضافه شده است.
شهبازی، جمع کل اراضی استان را 946 هزار و 871 هکتار ذکر کرد و گفت که از این سطح، 906 هزار هکتار مربوط به کشت اقلام زراعی شامل گندم، جو، غلات، حبوبات، ذرت، دانه های روغنی و دیگر محصولات است که در بازه زمانی 92 تا 95 بدون اینکه به سطح اراضی زراعی استان افزوده شود با اقدام های اساسی دولت یازدهم بیش از 949 هزار تن به تولیدات محصولات زراعی استان کرمانشاه اضافه شده است.
او استخدام 767 کارشناس کشاورزی در مراکز جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برای انتقال یافته های علمی به کشاورزان، تجهیز و خرید هزاران دستگاه ماشین آلات کشاورزی مدرن و به روز با استفاده از تسهیلات ارزان قیمت، مبارزه اصولی با آفات و بیماری ها، تامین کود، بذر، سم و سایر نهاده های کشاورزی با قیمت مناسب و کیفیت بسیار بالا برای کشاورزان، خرید به موقع و تضمینی محصولات راهبردی و ده ها فعالیت اساسی دیگر را باعث افزایش بیش از 940 هزار تنی محصولات زراعی (گندم، جو، غلات، حبوبات، ذرت، دانه های روغنی و) در استان کرمانشاه نسبت به سال زراعی 91-92 ذکر کرد.
**افزایش 3200 هکتار به سطح باغات استان کرمانشاه
رییس جهاد کشاورزی کرمانشاه در ادامه گفت: در دولت یازدهم باغات استان در سطح سه هزار و 200 هکتار توسعه یافته که از این سطح 600 هکتار از نوع باغات مدرن بوده که با فن آوری های نوین و بروز دنیا اجرایی شده است.
شهبازی همچنین در راستای اجرائی کردن و مقابله با اثرات خشکسالی و ایجاد اشتغال توسعه باغات پسته، مزارع زعفران و گلستان های گل محمدی که نیاز آبی کمتری نسبت به سایر محصولات باغی دارند در دستور کار دولت یازدهم قرار گرفته، به طوری که در دولت یازدهم سطح زیرکشت محصول زعفران از 42 هکتار سال 92 به بیش از 92 هکتار، پسته از 51 هکتار به 126 هکتار و گل محمدی از 210 هکتار به بیش از 232 هکتار رسیده است که ضمن مقاومت نسبت به وقوع خشکسالی ها؛ به عنوان محصول جایگزین نقش مهمی در ایجاد اشتغال و درآمدزایی خواهد داشت.
**تجهیز 19هزار هکتار از زمین های استان کرمانشاه به سیستم های نوین آبیاری
در دولت یازدهم انقلاب وسیعی برای استفاده بهینه از منابع آبی موجود، صرفه جویی در مصرف آب، افزایش راندمان تولید در محصولات کشاورزی و آبی کردن زمین های دیم انجام شده که از آن جمله می توان به اجرای سیستم های نوین و شبکه های فرعی آبیاری در سطح 19 هزار هکتار از اراضی استان با اعتباری بالغ بر 150 میلیارد تومان اشاره کرد که این مقدار غیر از فعالیت هایی است که در زمین های مناطق مرزی استان انجام می شود.
لازم به ذکر است از ابتدای اجرای سیستم های آبیاری در اراضی کرمانشاه بعد از انقلاب تا سال 1392 کل سیستم های آبیاری تحت فشاری که در این استان اجرا شده حدود 49 هزار هکتار بوده است.
انقلاب دولت یازدهم در 52 هزار هکتار از اراضی کشاورزی مناطق مرزی
رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه در ادامه گفت: انقلابی برای تجهیز 52 هزار هکتار از اراضی مناطق مرزی استان به شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی با 900 میلیارد تومان اعتبار در حال وقوع است.
شهبازی افزود: با پیگیری دولت یازدهم و در راستای مهار آب های مرزی و بهره برداری از منابع آب استحصالی، تا پایان سال 97 بیش از 52 هزار هکتار از اراضی مرزی استان به شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی مجهز خواهند شد.
به گفته او، تاکنون بیش از 15 هزار هکتار از اراضی مرزی شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی با جذب بیش از 250 میلیارد تومان تکمیل و آماده بهره برداری شده و مابقی در سطح 37 هزار هکتار در دست اجراست که پیش بینی می شود حداکثر تا پایان سال 1397 بصورت کامل به بهره برداری برسد.
**توسعه مراکز درمانی ارمغان دیگر دولت تدبیر و امید
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در دولت تدبیر و امید یکی از دستگاه های اجرایی فعال بود به طوریکه بخش زیادی از زیرساخت های حوزه بهداشت و درمان استان در این استان ایجاد و تقویت شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، احداث و توسعه مراکز درمانی را از دستاوردهای دولت یازدهم دانست و گفت: توسعه بیمارستان شهرستان اسلام آبادغرب، احداث دانشکده های پرستاری، دندانپزشکی و پیراپزشکی، احداث بیمارستان جدید پاوه، احداث مرحله دوم بیمارستان سرپل ذهاب، احداث مرکز رادیوتراپی و شیمی درمانی بیمارستان امام رضا (ع)، بخش جراحی قلب و آنژیوگرافی بیمارستان امام رضا (ع)، تقویت تجهیزات بخش های ENT و اتاق های عمل ترومای غرب کشور و MRI بیمارستان امام رضا (ع) و تکمیل بیمارستان سوختگی کرمانشاه از جمله اقدام های انجام شده در استان است.
حسین کریم در گفتگو با ایرنا، به اجرای طرح تحول نظام سلامت به عنوان یکی از طرح های مهم و اثرگذار در بخش بهداشت و درمان اشاره کرد و با بیان اینکه 76 پروژه عمرانی با اعتباری بیش از 582 میلیارد و 151 میلیون ریال در استان افتتاح شد، افزود: اتاق های عمل بیمارستان طالقانی کرمانشاه، نصب و راه اندازی دستگاه رادیوتراپی بیمارستان امام رضا (ع)، بلوک زایمانی شهرستان های جوانرود، پاوه و کنگاور، مرکز بهداشتی درمانی دالاهو، راه اندازی مرکز تصویربرداری غرب کشور در بیمارستان فارابی و نصب و راه اندازی دستگاه های سی تی اسکن در شهرستانهای سنقر، جوانرود، سرپل ذهاب، کنگاور و بیمارستان های طالقانی و امام خمینی (ره) کرمانشاه از جمله این طرح هاست.
او همچنین نصب و راه اندازی اکسیژن ساز بیمارستان های امام رضا (ع) و طالقانی، نصب دستگاه ماموگرافی بیمارستان معتضدی، پاویون بیمارستان طالقانی کرمانشاه، توسعه و تجهیز اتاق عمل بیمارستان معتضدی، بخش عفونی و مرحله اول دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه، مرکز مهارت های بالینی، سه باب خانه متخصصین در شهرستان کنگاور، ساخت مرکز بهداشتی درمانی بوژان، بخش روانپزشکی کودکان بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی، توسعه آزمایشگاه مرکزی، مرکز تحقیقات قلب و عروق بیمارستان امام علی (ع)، پروژه clean room و شیمی سنتز مرکز رشد، post CCU و رادیولوژی دیجیتال شهرستان جوانرود، مرکز سلامت شهرک امام خمینی (ره) کرمانشاه، 43 خانه بهداشت، راه اندازی بی خطرساز زباله تمام بیمارستان های سطح استان، تجهیز و تکمیل آزمایشگاه های فیزیک و شیمیایی دارو و تشخیص بافت مواد غذایی را از دیگر این طرح ها اعلام کرد.
او بهره برداری از سه پروژه با اعتباری بیش از 230 میلیارد ریال را از دیگر اقدام های این دانشگاه ذکر کرد و گفت: بیمارستان معاون صحنه، کلینیک جامع تخصصی امام رضا (ع)، مرکز MDR-TB (مرکز نگهداری مبتلایان به سل مقاوم به درمان) از جمله این طرح ها بود.
**38 پروژه در حال اجرا با بیش از 2 هزار و 784 میلیارد ریال
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با اشاره به اینکه 38 پروژه با 2 هزار و 784 میلیارد و 200 میلیون ریال در استان در حال اجراست، گفت: برخی از این پروژه ها امسال و برخی دیگر نیز سال های آینده به بهره برداری می رسد.
کریم از بیمارستان 540 تختخوابی، پردیس دانشگاه، دانشکده دندانپزشکی، مرحله دوم بیمارستان های اسلام آباد و پاوه و ثلاث باباجانی، بیمارستان 50 تختخوابی سوختگی، اورژانس بیمارستان طالقانی، مرکز بهداشتی درمانی بانه وره پاوه، کلینیک ویژه شهرستان های پاوه، جوانرود، سرپل ذهاب، سنقر، صحنه، گیلانغرب، هرسین و بیمارستان فارابی و کلینیک دانشگاه، ستاد و مرکز بهداشتی درمانی شهرستان روانسر، تخت های ویژه بیمارستان های سرپل ذهاب و فارابی، بلوک زایمانی شهرستان های سنقر، هرسین، سرپل ذهاب، اسلام آباد غرب، قصرشیرین، گیلانغرب به عنوان پروژه های در دست اجرای استان نام برد.
تلاش های مسئولان استانی در تحقق وعده های رئیس جمهوری به مردم کرمانشاه، بذر امید را در دل مردم مرزدار این استان کاشته و مردم امروز امیدوارتر از گذشته در انتظار ایجاد تحول اساسی در چهار سال پیش روی دولت تدبیر و امید هستند.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نویدی ** انتشار دهنده:علی مولوی
کپی شد