به گزارش خبرنگار ایرنا، نعمت الله صادقی روز یکشنبه در دیدار با مدیرکل و کارکنان اداره حفاظت از محیط زیست استان کرمانشاه اظهار کرد: سال گذشته شاهد بودیم که بحران گرد وغباری که در استانهای جنوبی کشور ایجاد شد تا چه اندازه مردم را دچار مشکل کرد.
وی افزود: موضوع ریزگردها مسئله ای است که باعث نارضایتی عموم مردم قرار دارد و عرصه را بر آن ها تنگ کرده است، لذا اهتمام جدی در فرهنگ سازی و توجه به محیط زیست می تواند این معضل را کاهش دهد.
صادقی همچنین با اشاره به روند فزاینده آلودگی و تخریب محیط زیست از قبیل حیوان آزاری، تخریب و آتش سوزی جنگل های بلوط، ریزگردها و معضلات پسماندها را از دیگر دغدغه ها و مشکلات زیست محیطی استان برشمرد و خواستار چاره اندیشی برای رفع و کاهش آن ها شد.
دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه در ادامه افزود: تعامل خوب سازمان حفاظت محیط زیست و دستگاه قضایی می تواند در پیشگیری از تخریب محیط زیست و وقوع جرایم زیست محیطی بسیار مؤثر باشد.
وی با بیان اینکه آگاهی بخشی جامعه از جرائم تخریب محیط زیست نیز بعد دیگری است که باید با جدیت به آن پرداخته شود.
صادقی ادامه داد: بررسی خلأ های قانونی، مطالبه گری زیست محیطی و مجازات جایگزینی برای دستیابی به توسعه پایدار، ایجاد بانک های اطلاعاتی، پیشگیری از تخریب محیط زیست و ارتقای فرهنگ زیست محیطی و مشارکت مردم در این حوزه از دیگر مسائل مورد اهمیت است.
وی همچنین برخی اقدامات صورت گرفته نظیر کاهش استفاده از ظروف یکبار مصرف و حذف پلاستیک در نانوایی ها را از اقدام های ارزشمندی دانست که نیاز به اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مستمر در جامعه دارد.

** دستگاه قضایی می تواند پشتیبان خوبی برای حفظ محیط زیست باشد
مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان کرمانشاه نیز در این دیدار گفت: دستگاه قضایی با برخوردهای لازم با افراد متخلف، می تواند پشتیبان خوبی برای حفظ محیط زیست باشد.
غلامحسین کاظمی با بیان اینکه در هفته محیط زیست برنامه های متنوعی در سطح استان اجرا شد، هدف از برگزاری این برنامه ها را رشد تعاملات و مشارکت بخش های مختلف و اقشار مردم در حفاظت از محیط زیست عنوان کرد.
وی گفت: هم اکنون سطح مناطق حفاظت شده کرمانشاه به 163 هزار هکتار می رسد که این مقدار معادل 6.7 درصد مساحت کل استان است.
کاظمی در پایان و با بیان اینکه طبق استاندارد جهانی باید 10 درصد کل مساحت استان را مناطق حفاظت شده تشکیل دهد، افزود: در کرمانشاه پنج منطقه شکار و تیراندازی ممنوع نیز که قابلیت ارتقا سطح دارند، وجود دارد که اگر آن ها نیز اضافه شوند سطح مناطق حفاظت شده استان به 11 درصد می رسد.
گزارش رویدادهای خبری به همراه گزارش تصویری آن ها و اخبار متنوع دیگر، هر روز بر روی سایت ایرنا استان کرمانشاه ttp://www.irna.ir/kermanshah و کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام به آدرس irnakermanshah@ منتشر خواهد شد.
8066/7458 خبرنگار:مسعود اسماعیلی ** انتشاردهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.