به گزارش خبرنگار ایرنا، مراد شیخ ویسی روز پنجشنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته جهاد کشاورزی در سرسرای جهاد کشاورزی کرمانشاه برگزار شد، افزود: از مجموع 800 هزار هکتار مرتع قابل واگذاری 200 هزار هکتار برای محافظت به مردم واگذار شده که وظیفه اصلی آنان جلوگیری از تخریب و خاموش کردن آتش سوزی است.
وی حفظ آب و خاک را پایه و اساس توسعه پایدار و اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: توسعه پایدار بدون مراقبت منابع طبیعی مانند، آب، هوا و خاک امکان پذیر نیست و باید به پایه های توسعه مانند آب و خاک نگاه همه جانبه داشته باشیم.
به گفته شیخ ویسی، میانگین تخریب خاک 16 تن در هکتار در کشور و 10 تن در هکتار در استان کرمانشاه است در حالی که میانگین تخریب خاک در آسیا 6 تن در هکتار می باشد.
او با اعلام اینکه 20 درصد از پوشش استان کرمانشاه جنگل است، گفت: در سال های اخیر جنگل های استان احیا شده و میزان تراکم آنها از تراکم تنک رو به تراکم نیمه و پرتراکم رفته و ترویج و کاشت درخت های مثمر جنگلی مانند بنه، انجیر، بادم و زالزالک در دستور کار این اداره قرار دارد.
وی سقز و کتیرا را عمده محصولات صادراتی جنگلی استان نام برد و گفت: سالانه 150 تن سقز از استان کرمانشاه به خارج از کشور صادر می شود.
مدیرکل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه در ادامه گفت: براساس ماده سه محفاظت از منابع طبیعی و ماده 2 مدیریت امور اراضی منابع طبیعی، مناطقی از استان که امکان توسعه باغات دیم داشته باشند، واگذار می شود.
استان کرمانشاه با 24 هزار کیلومتر مربع مساحت و 2 میلیون نفر جمعیت در غرب ایران واقع شده است.
3209/8066 خبرنگار عباداله آذرگون ** انتشار دهنده: علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.