نیلوفر حیدری روز جمعه در اولین در از هفته سلامت به خبرنگار ایرنا افزود: از طرفی نیز کسانی که دچار افسردگی هستند غالبا تغذیه نامناسبی دارند بنابر این از این جهت در معرض خطر می باشند.
او گفت: کمبود برخی از مواد مغذی مانند اسید فولیک، ویتامینB12، ویتامین B6، ویتامین C، آهن، اسیدهای چرب امگا3 و اسید آمینه ضروری تریپتوفان در رژیم غذایی فرد را از جمله عوامل مهم تشدید کننده افسردگی دانست و گفت: پیروی از هرم غذایی با تاکید بر مصرف بیشتر سبزی ها مانند قارچ، اسفناج، کلم بروکلیی، میوه ها به ویژه مرکبات، مغزها دانه های گیاهی مانند گردو و بادام ،حبوبات، روغن زیتون، ماهی و لبنیات، الگوی غذایی مناسب تری برای پیشگیری و درمان افسردگی می باشند.
وی با اشاره به اینکه افراد چاق به علل مختلف بیشتر به افسردگی مبتلا می شوند و از سوی دیگر نیز افسردگی می تواند فرد را مستعد چاقی کند، اظهار کرد: بنابراین افراد افسرده باید مراقب چاقی باشند و افراد چاق را تشویق به داشتن فعالیت بدنی و کاهش مصرف مواد پرکالری نمود.
حیدری اضافه کرد: مصرف قهوه و نوشابه های گازدار، می تواند سیستم عصبی را تحریک کند و مانع استراحت خوب شبانه شود بنابراین توصیه می شود مصرف این مواد غذایی نیز محدود شود.
اول تا هفتم اردیبهشت به نام هفته سلامت نامگذاری شده است. شعار این هفته زندگی سالم و با نشاط است.
3033انتشار دهنده:فرزاد نویدی.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.