دکتر «قباد محمدی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از ابتدای شیوع کرونا در کشور، معاونت غذا و دارو با همت رییس، معاون توسعه مدیریت و منابع و مدیر امور مالی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اقدام به تهیه و خرید دارو و تجهیزات موردنیاز برای مراکز بهداشتی و درمانی استان کرده است.

وی اظهار داشت: از این مبلغ ۴۰ میلیارد ریال بابت خرید داروهای موردنیاز از قبیل (داروهای ضد ویروس و داروهای درمان حمایتی کرونا)، مبلغ ۳۰ میلیارد ریال بابت خرید تجهیزات سرمایه‌ای از قبیل (ونتیلاتور، دستگاه های مانیتورینگ علایم حیاتی، پالس اکسی متر، ترمومتر و غیره)، ۹۰ میلیارد ریال بابت خرید تجهیزات حفاظت فردی از قبیل (ماسک ساده، ماسک n۹۵، لباس، شیلد و غیره) و ۲۰ میلیارد ریال هم بابت خرید محلول ضدعفونی کننده هزینه شده است.

وی اضافه کرد: داروها و ملزومات مورد نیاز به صورت روزانه در اختیار مراکز درمانی و بهداشتی قرار گرفته و خوشبختانه تاکنون کمبودی در این مراکز از بابت دارو و تجهیزات مشاهده نشده است.

اکنون ۲ هزار و ۶۸۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان فعال است. 

سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز (۸ اردیبهشت ۱۳۹۹) و براساس معیارهای قطعی تشخیصی ۹۹۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۹۱۴۷۲ نفر رسید.

کیانوش جهانپور افزود: امروز پس از ۳۶ روز، تعداد موارد جدید یا ابتلای روزانه به کووید۱۹ در کشور، به کمتر از هزار مورد رسید اما متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به پنج هزار و ۸۰۶ نفر رسید.

به گفته او، تاکنون ۷۰ هزار و ۹۳۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند و سه هزار و ۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.