در این رزمایش که توسط مرکز بهداری نیروی زمینی سپاه در غرب کشور و نیروهای قرارگاه نجف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مرحله اجرا درآمد علاوه بر برپایی چهار بیمارستان صحرایی عملیات گندزدایی و پاکسازی شهرها نیز به صورت همزمان آغاز شد.
براساس اعلام قرارگاه منطقه ای نجف اشرف سپاه در این رزمایش هفت یگان، ۳۵ پایگاه بسیج و هزاران نفر از کادر سپاه پاسداران و نیروهای بسیج بهکارگیری شدند.
فرمانده قرارگاه نجف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آغاز این رزمایش اظهارداشت: براساس دستور سلسله مراتب فرماندهی و ستاد کل نیروهای مسلح از روز پنجم کار پاکسازی شهرها و ضدعفونی مکان های عمومی را آغاز کردهایم و کماکان این فعالیت را ادامه خواهیم داد.
سردار محمدنظر عظیمی افزود: در روزهای گذشته شهرستانهای کنگاور و سنقر در استان کرمانشاه و شهرستان های نهاوند و اسدآباد در استان همدان توسط نیروهای سپاه ضد عفونی شده اند، امروز نیز کار گندزدایی در سطح شهر کرمانشاه انجام خواهد شد و در روزهای آینده به سراغ دیگر شهرها خواهیم رفت.
وی ادامه داد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در راستای خدمت رسانی به مردم به منظور کنترل بیماری کرونا تاکنون بخشی از بیمارستان های خود را به این موضوع اختصاص داده و بیمارستانهای صحرایی را در این راستا بسیج کرده است.
فرمانده قرارگاه منطقه ای نجف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توضیح داد: همچنین نقاهتگاه هایی به منظور اسکان بیماران در نظر گرفته شده است تا در صورت لزوم از آنها استفاده شود.
سردار عظیمی افزود: رزمایشی که از امروز آغاز شده است به صورت مستمر تا پایان بحران کرونا ادامه خواهد داشت و فعالیتهای سپاه به منظور مقابله با این بیماری همچنان انجام خواهند شد.
فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه در غرب کشور نیز در حاشیه این رزمایش به خبرنگار ایرنا گفت: به منظور مقابله با بیماری کرونا چهار واحد بیمارستان سیار را که شامل بخش های جراحی تاکتیکی، مبارزه با جنگهای نوین، بیمارستان های اتوبوسی و بیمارستانهای کفی سیار میشوند را در حالت آماده باش قرار دادهایم تا در صورت نیاز به منظور خدمات دهی به بیماران به مناطق مختلف اعزام شوند.
سرهنگ علی اصغر بخشی، با بیان اینکه این بیمارستانها به منظور نقاهتگاه و یا درمانگاه بیماران مبتلا کرونا مورد استفاده قرار می گیرند،گفت: این بیمارستان های سیار در مجموع ظرفیت بستری ۱۵۰ بیمار را دارند.
وی افزود: همچنین در بیمارستان امام حسین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ۱۱۵ تخت ثابت و ۵۰ تخت نقاهتگاهی به منظور بستری بیماران کرونایی در نظر گرفته شده است.
فرمانده بهداری غرب من نیروی زمینی سپاه عنوان کرد: همچنین ۳۰ تخت نقاهتگاهی را در پادگان توحید سپاه به منظور بستری بیماران ترخیص شده در نظر گرفته ایم که در صورت لزوم از آنها نیز استفاده خواهیم کرد
بخشی عنوان کرد: تاکنون چندین بیمار مشکوک و قطعی کرونا در بیمارستان امام حسین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بستری و درمان شده اند.
استاندار کرمانشاه نیز در مراسم آغاز رزمایش دفاع بیولوژیک و عملیات پاکسازی اظهار داشت: سپاه پاسداران یک نیروی بسیار توانمند، انقلابی و برخواسته از جامعه است و در تمامی عرصهها در کنار مردم حضور داشته است.
هوشنگ بازوند افزود: سپاه پاسداران در ایام زلزله و سیل به شکل گسترده و با بسیج تمامی امکانات به یاری مردم آسیب دیده شتافت و امروز هم که این بحران کرونا اتفاق افتاده باز فداکارانه در کنار مردم ایستاده است و برای حفظ سلامت مردم تلاش میکند.
استاندار کرمانشاه عنوان کرد: برگزاری رزمایش دفاع بیولوژیک و عملیات پاکسازی و درمان یک کار بزرگ در راستای مقابله با ویروس کرونا است که توسط قرارگاه نجف سپاه پاسداران انجام می شود و جای تقدیر بسیار دارد.
نماینده عالی دولت در استان خاطرنشان کرد: مردم در این ایام با دیدن تلاشها و از خودگذشتگیهای نیروهای سپاه پاسداران، کاملا امیدوار به مهار هرچه سریعتر این بحران شدهاند و با اطمینان خاطر و آرامش و انگیزه بیشتر در خانهها میمانند.
بازوند اظهار داشت: بهترین اقدام برای کنترل این بحران ماندن در خانهها است. خواهش می کنیم مردم همچنان در خانه ها بمانند و به مهار این بحران کمک کنند.
به گزارش ایرنا تاکنون ۱۹۴ نفر در استان کرمانشاه به کرونا مبتلا شده اند که ۲۱ نفر از آنان جان خود را از دست دادند.
از ابتدای شناسایی ویروس کرونا تاکنون ۲۹ هزار و ۴۰۶ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شدهاند که در مجموع ۲ هزارو ۲۳۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۰ هزار و ۴۵۷ مورد از ابتدا تاکنون بهبود یافتهاند.
ویروس کرونا از اوایل دی ماه در «ووهان» واقع در استان «هوبی» چین پدیدار و با گسترش به اکثر کشورها به یک بحران جهانی تبدیل شده است.