دکتر قباد محمدی روز پنجشنبه در جلسه کارگروه استانی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور با محوریت رفع موانع پایش شرکت‌های پخش مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی با تسلیت شهادت سردار سرافراز اسلام شهید سپهبد قاسم سلیمانی و جان باختن جمعی از هموطنان عزیز در مراسم سوگواری شهید سلیمانی در کرمان افزود: باتوجه به وجود قانون مبنی بر اخذ مجوز شرکت‌های توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی از وزارت بهداشت، متاسفانه این امر محقق نشده و پایش‌های کارشناسان معاونت غذا و دارو را با مشکلات مختلفی روبروساخته است.
وی در ادامه گفت: آموزش یکی از بهترین راه‌ها برای مقابله با قاچاق کالاهای سلامت محور و کاستن عوارض ناشی از مصرف این کالاهای است و از تمام دستگاه‌ها تقاضا داریم در این خصوص ما را یاری کنند.
دکتر کیومرث رحیمی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل و بازرسی ویژه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در ادامه این جلسه گفت: توزیع مواد آرایشی و بهداشتی به صورت هرمی و یا به صورت زیرزمینی به دلیل اینکه نظارت بر آنها امکان پذیر نیست مشکلاتی را به وجود آورده است که باید در این کارگروه بررسی شده و تصمیماتی در خصوص نحوه رسیدگی و پایش آنها اتخاذ شود.
رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در ادامه با اشاره به مشکلات ناشی از مصرف داروهای نیروزا در بین جوانان گفت: در شهری با فرهنگ و تمدن کهن مانند کرمانشاه زبینده نیست که شاهد افزایش مصرف داروهای نیروزا باشیم.

دکتر حسین بیگلری ادامه داد: متاسفانه عوارض مصرف این داروها بسیار زیاد شده است که از جمله آن می‌توان به بیماری‌های قلبی، عروقی، ناباروری و عقیمی، عوارض روحی و روانی و پرخاشگری و نیز مرگ و میر زیر چهل سال اشاره کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.