ناهید فضلی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا به مناسبت هفته کودک، افزود: هفته کودک فرصتی را فراهم میکند که بتوانیم فرزندان پاک این مرز و بوم را بهتر درک کنیم و با دقت نظر و آیندهنگری در راستای مرتفع کردن نیازهایشان تلاش نماییم.
او، پرورش کودکانی بانشاط و شاداب در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را یک وظیفه دانست و گفت: کودکانی که آینده این مرز و بوم را رقم میزنند در دستان ما پرورش مییابند.
وی، توجه به اقتضائات کودکی را رویکرد اساسی معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان دانست.
فضلی به بیانات حضرت علی (ع) نیز در این ارتباط اشاره کرد، که می فرماید: «کودکان را فقط به شکل خویش تربیت نکنید زیرا آنان برای زمانهای غیر از زمان شما آفریده شدهاند».
وی گفت: نباید روح و روان کودکانمان را با مطالبی که برای آینده آنها سودی ندارد انباشته کنیم و برای آنها چهارچوبهایی تعریف کنیم که خلاقیت و سرزندگی را از آنها بگیرد.
فضلی با اشاره به شعار امسال هفته کودک، «آینده را باید ساخت» تاکید داشت: کودکان ما باید تربیتی متوازن و براساس ساحتهای تربیتی تجربه کنند و در تمام جهات رشد یافته باشند.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه تصریح کرد: کودکان ما شادابی و خوشحالی و روحیه امید را از منابع مختلفی کسب میکنند و شادابی و نشاط والدین آنها و اولیاء مدرسه و مراکز آموزشی تاثیر بسیار عمیق در بهوجود آمدن اعتماد به نفس و شادابی آنها دارد.
وی افزود: بزرگان ادب فارسی از جمله مولانا بر این نکته تاکید دارند که «چون با کودک سر و کارت افتاد زبان کودکی باید گشاد»، با کودکانمان با زبان نرم و لطیف و پر از احساس خودشان صحبت کنیم.
وی به کلام رسول اکرم (ص) نیز اشاره کرد که فرمودهاند: هرکس که نزد او کودکی هست باید در پرورش او کودکانه رفتار کند.
۳۵۰ هزار دانشآموز در پنج هزار و ۷۰۰ کلاس درس در استان کرمانشاه هم اکنون مشغول به تحصیل هستند.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد که ۳۰ درصد از این جمعیت زیر ۱۸ سال دارند.
۳۰۳۳/۸۰۶۶