بهزاد محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با اجرای این ۱۰ پروژه آبرسانی ۸۰۰ خانواده عشایر استان کرمانشاه از آن بهره مند خواهند شد.

تمام تعهدات اشتغال سال ۹۸ اجرا شده است

محمدی با بیان اینکه اولویت اول استان کرمانشاه ایجاد اشتغال است، گفت: کل تعهدات این اداره در سند اشتغال استان در سالجاری ۱۴۰ شغل بود که در نیمه نخست امسال همه این تعهدات و بیشتر از آن اجرا شده است.

وی در ادامه تعهد اشتغال امور عشایری استان در سه سال آینده را هزار و ۶۵ شغل اعلام کرد و افزود: ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع اشتغال فراگیر روستایی و عشایری برای این امر در نظر گرفته شده که انشاالله با تامین این تسهیلات این تعهدات اجرایی خواهد شد.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه کوچ ییلاق به قشلاق عشایر اشاره کرد و گفت: امروزه اکثر کوچ‌ها به وسیله خودرو انجام می شود که عشایر یک روزه به مقصد می رسند و این از بابت اینکه تا زمان رسمی کوچ صبر کنند برای آنان از نظر تحمل سرما و تامین علوفه سخت است.

محمدی توضیح داد: در سالهای دور عشایر برای رسیدن به مقصد نزدیک یک ماه در حال کوچ پیاده و منزل به منزل بودند و این باعث می شد هم به علوفه های میان مسیر دسترسی داشته باشند و هم زمان رسیدن علوفه های قشلاق به مقصد برسند و از طرفی شرایط آب و هوایی را کم کم پشت سر بگذارنند، ولی الان مجبور هستند تا زمان کوچ در ییلاق بمانند و این برای آنها به خاطر اتمام علوفه هزینه بر و سردی هوا نیز ممکن است به دام آنها آسیب بزند.

هزار و ۱۰۹ خانوار عشایری با جمعیت ۷۹ هزار و ۲۰۷ تن هم اکنون استان کرمانشاه زندگی می کنند و  ۳۰ درصد فرآورده‌های دامی مورد نیاز استان را نیز تأمین می‌کنند.

عشایر کرمانشاه از ۱۴ ایل و یک طایفه مستقل تشکیل شده که دام های سبک و سنگین آن ها در سال ۲۴ هزار و ۵۰۰ تن شیر، ۱۰ هزار تن گوشت، یک هزار و ۶۳۰ تن الیاف دامی و ۶۰۰ تن روغن حیوانی تولید می کنند.
۳۲۰۹/۸۰۶۶

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.