مرزبان نظری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، با گرامیداشت هفته دولت اظهار داشت: از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون، تعداد ۲۷۴ پروژه آموزشی، ورزشی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با یک هزار و ۲۱۷ کلاس درس احداث، تخریب و بازسازی، تکمیل و مقاوم سازی شد و به بهره برداری رسیده است.

نظری ادامه داد: همچنین از سال ۹۲ تاکنون، تجهیزات آموزشی، کلاسی، اداری، ورزشی، کارگاهی، هوشمندسازی و غیره با مبلغ بالغ بر ۳۲۰ میلیارد ریال خریداری شده و به آموزش و پرورش تحویل داده شد.

به گفته وی، در بخش مرمت و نگهداری فضاهای آموزشی و پرورشی بر اساس اعتبارات تخصیصی، از سال ۹۲ تاکنون تعمیرات اساسی ۹۶۹ مدرسه در سطح استان انجام شده و در بخش اصلاح و تامین سیستم های گرمایشی فضاهای آموزشی از ابتدای شروع طرح تاکنون سیستم گرمایشی ۲ هزار و ۳۷۷ مدرسه با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال با سیستم حرارت مرکزی و بخاری تابشی استانداردسازی شده است.

۳۸ پروژه بنیاد برکت به بهره برداری رسید

نظری یادآور شد، از مجموع ۳۹ پروژه بنیاد برکت تاکنون ۳۸ پروژه با ۱۵۸ کلاس درس به بهره برداری رسیده است، و از سال ۸۹ تاکنون بابت تکمیل و احداث ۳۹ پروژه بالغ بر ۹۹ میلیارد ریال از محل اعتبارات بنیاد برکت اخذ شده است.

وی ادامه داد: پس از وقوع زلزله ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۶ توسط موسسه بنیاد برکت ۴۰۵ میلیارد ریال اعتبار برای احداث ۱۶ پروژه در قالب ۲۲۵ کلاس درس اختصاص یافته که از این تعداد ۱۰ پروژه با ۱۴۴ کلاس درس در دست اجرا است و ۶ پروژه دیگر به علت تامین نشدن اعتبار عملیات اجرایی آن ها آغاز نشده است. از تعداد ۱۰ پروژه در دست اجرای بنیاد برکت در مهرماه سالجاری تعداد ۹ پروژه با ۱۲۹ کلاس درس به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرکل اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه  افزود: در راستای رفع نیازهای آموزشی مربوطه، اداره کل نوسازی مدارس، متناسب با پیشرفت طرح مسکن مهر در سطح استان در ۳۱ سایت و بالغ بر ۳۰ هزار واحد مسکونی اقدام به اجرای ۱۳ پروژه آموزشی، ۲ باب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و یک باب استخر در سطح استان، شامل ۱۹۲ کلاس درس در مقاطع مختلف تحصیلی کرد.

وی افزود: با وجود کمبود شدید منابع اعتباری مربوطه، ۹ پروژه آموزشی با ۱۳۲ کلاس درس و زیربنای ۱۸ هزار و ۹۰۴ مترمربع  و ۲ پروژه کانون تکمیل و تحویل شده است. عملیات اجرایی تکمیل ۲ پروژه آموزشی با ۳۰ کلاس درس و یک باب استخر و همچنین احداث ۲ پروژه آموزشی دیگر با ۳۰ کلاس درس در دست اجرا می باشد.

مشارکت خیرین در ساخت ۱۹۰ پروژه آموزشی زلزله زده

وی در ادامه به پاره ای از اقدام های اداره کل نوسازی مدارس پس از وقوع زلزله ۲۱ آبان ماه سال ۹۶ اشاره کرد و افزود: تعداد ۷۸ مدرسه با ۴۱۵ کلاس درس شامل ۲۵ مدرسه شهری و ۵۳ مدرسه روستایی در مناطق زلزله زده آسیب دیدند که عملیات ساخت توسط خیرین شروع شد.

نظری ادامه داد: در مجموع پس از زلزله آبان ماه ۹۶، تعداد ۱۹۰ پروژه با ۸۰۰ کلاس با مشارکت خیرین مدرسه ساز شروع شده است.

به گفته این مسوول، اعتبار تعهد شده توسط خیرین برای این امر حدود ۱۲۰ میلیارد تومان است که شامل خیرین حقیقی و حقوقی می باشد.

نظری خاطرنشان ساخت، از تعداد ۱۹۰ پروژه آغاز شده پس از زلزله ۲۱ آبان ماه ۹۶ تا مهر ۹۸، تعداد ۱۴۵ مدرسه با ۶۲۳ کلاس درس به اتمام می رسد و تعداد ۱۴ مدرسه با ۷۳ کلاس درس و یک سالن ورزشی که عملیات اجرایی آنها قبل از زلزله شروع شده بود در مناطق زلزله زده در مهرماه سال ۹۷ به بهره برداری رسیده است.

به گفته این مسوول، تعداد ۲۵ مدرسه در مناطق زلزله زده که دچار آسیب جزئی شده بودند. تعمیر، مرمت و بازسازی و به بهره برداری رسیده اند و ساماندهی موقت دانش آموزان مناطق زلزله زده در بیش از ۴۵۷ کلاس درس پیش ساخته پس از زلزله انجام شد و ۳۰۰ دستگاه کولر آبی پایه دار برای استفاده در کانکس های آموزشی ارسال شد.
از جمعیت ۲ میلیون نفری استان کرمانشاه ۳۲۵ هزار نفر دانش آموز مقاطه مختلف تحصیلی هستند.

۷۴۶۰/۸۰۶۶ 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.