دکتر فرید نجفی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بنا بر موافقت به عمل آمده مابین پارک علم و فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جهموری به شرکت های فناور تسهیلات یک میلیارد ریالی اعطا می گردد.
وی با بیان اینکه این تسهیلات جهت تجاری سازی و تولید محصول به این شرکت ها اعطا می شود در خصوص نحوه پرداخت و بازپرداخت این تسهیلات گفت: این تسهیلات در سه مرحله پرداخت و باز پرداخت آن با احتساب سه ماه تنفس، 21 ماهه می باشد.
دکتر نجفی افزود: شرکت های عضو مرکز رشد فناوری سلامت که متقاضی دریافت این تسهیلات می باشند می توانند درخواست خود را تا تاریخ چهارم اردیبهشت به مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه تحویل دهند.
مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی با 34 شرکت فعال و پنج نفر اشتغالزایی اکنون در حال فعالیت است.
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.
85 رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد 14 رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و 20 رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، 25 رشته کارشناسی ارشد، 22 رشته کارشناسی و 2 رشته کاردانی است.
این دانشگاه همچنین 453 عضو هیات علمی دارد.
120 دانشجوی خارجی نیز در رشته های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
3033
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.