به گزارش ایرنا؛ هدایت حاتمی روز دوشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان کرمانشاه در استانداری افزود: متاسفانه عده ای سودجو با سوء استفاده از افزایش قیمت ارز و اختلاف قیمت گوشت داخل با خارج کشور، به قاچاق دام زنده مبادرت می کنند و این موضوع باعث گرانی گوشت شده و مشکلاتی را برای مردم و به ویژه اقشار ضعیف و آسیب پذیر پدید آورده است.
او گفت: با توجه به اینکه کرمانشاه یک استان مرزی است، نظارت ها در زمینه نقل و انتقال دام زنده افزایش داده ایم و تلاش کرده ایم این حوزه را ساماندهی کنیم.
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه در ادامه گفت: کرمانشاه یکی از استان های تولید کننده دام است و برخی استان ها نیز گوشت مورد نیاز خود را از کرمانشاه تامین می کنند.
حاتمی افزود: استان کرمانشاه در زمینه تامین گوشت هموطنان ممانعتی ایجاد نمی کند اما در این پروسه باید مبدا و مقصد کاملا مشخص بوده و متناسب با سقف متداول در سال های گذشته باشد.
وی اضافه کرد: اگر بخش دولتی بتواند 10 درصد از گوشت مورد نیاز بازار را تامین کند، امکان کنترل بازار و متعادل شدن قیمت ها، فراهم می شود و با این کار به اقشار آسیب پذیر نیز فشار کمتری وارد می شود.
او گفت: تلاش می کنیم سهمیه گوشت قرمز و مرغ بیشتری را از مرکز بگیریم اما همین میزان سهمیه فعلی نیز باید به شکل درستی توزیع شود و در مناطق حاشیه‌ای، کم برخوردار و در میان اقشار ضعیف توزیع گردد.
وی تصریح کرد: ظرفیت تولید گوشت قرمز و گوشت مرغ در کشور بسیار بالاست و اگر مشکلات موجود در زمینه روند تامین خوراک دام و نهاده ها مرتفع شود؛ هیچ مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت.
او اظهار داشت: با متخلفین اقتصادی اعم از بخش خصوصی و دولتی برخورد قاطع می کنیم و از دستگاه‌های نظارتی خواسته شده متخلفین را به دادسرا معرفی کنند.
به گزارش ایرنا؛ در استان کرمانشاه چهار میلیون و 650 واحد دامی و بیش از یک هزار و 333 واحد دامپروری صنعتی شامل 700 واحد مرغداری گوشتی صنعتی، 176 واحد گاوداری شیری، 181 واحد پرواربندی گوساله و 219 واحد پرواربندی بره فعال است.
در این استان همچنین 24 واحد مرغداری تخمگذار، 13 واحد پرورش بوقلمون صنعتی، 9 واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، 2 واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از 309 هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.
در استان کرمانشاه سالانه بیش از 451 هزار تن انواع محصولات دامی شامل 336 هزار تن شیرخام، 36 هزار و 300 تن گوشت قرمز، 63 هزار و 800 تن گوشت طیور، 11 هزار و 100 تن تخم مرغ و چهار هزار و 83 تن عسل تولید می شود.
3033/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.