سیدزاهد ابراهیمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سطح استان غیر از شهر کامیاران، سکوی ساندا برای تمرین ووشوکاران نداریم.
«ووشو به معنای هنر جنگیدن یا هنر رزم است و مسابقات این هنر رزمی در 2 بخش ساندا (بخش مبارزه) و تالو (بخش اجرای فرم) برگزار می‌ شود، 20 آگوست توسط فدراسیون جهانی به روز جهانی ووشو نامگذاری شده است»
وی با بیان اینکه برای خرید تاتامی تالو حدود 350 میلیون ریال اعتبار نیاز است، افزود: اعتبارات هیات بسیار کم بود و کفاف خرید تجهیزات را نمی دهد ضمن اینکه اداره کل ورزش و جوانان، سال گذشته فقط 110 میلیون ریال بودجه در اختیار هیات ووشو گذاشت.
دبیر هیات ووشو کردستان کمبود فضا و امکانات ورزشی را مشکل تمام هیات ها اعلام کرد و یادآور شد: امیدواریم با پیگیری های اداره کل ورزش و جوانان و با جذب حامی مالی، بتوانیم زمینه توسعه این وزرش را در استان فراهم کنیم.
ابراهیمی از انجام چهار اعزام به مسابقات کشوری در سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: با وجود کمبود درآمدهای هیات، این اعزام ها با کمک خیرین و همکاری برخی ادارات انجام شد.
وی همفکری و تعامل بین مسئولان و اعضای هیات را در موفقیت ورزش ووشو بسیار تاثیرگذار دانست و گفت: در چند سال گذشته ورزش ووشو در کردستان از بُعد فنی دچار افت شده که می طلبد اداره کل ورزش و جوانان و اعضای هیات تلاش بیشتری برای توسعه و پیشرفت این رشته ورزشی داشته باشند.
دبیر هیات ووشو کردستان انتخاب روسای هیات ها را از بین افراد غیر متخصص به ضرر ورزش استان دانست و اظهار داشت: نیاز است هیات های ورزشی توسط اهالی ورزش و متخصصان آن مدیریت شوند.
در حال حاضر یک هزار و 50 ووشوکار سازمان یافته و بیمه شده در استان کردستان فعالیت دارند.
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.