فرزین لطف پوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به دلیل ضعف در منابع مالی، تجهیزات و زیرساخت ها، در بخش قهرمانی رشته تکواندو با چالش مواجه هستیم.
وی شکست تکواندوکاران در لیگ ها و مسابقات کشوری را ناشی از نبود تجهیزات جدید برای تمرین و داوری این رشته در استان دانست و افزود: زمان برگزاری اردوها به ناچار از هوگوهای (پوشش ضربه گیر) ورزشکاران استان های همجوار به صورت اجاره ایی استفاده می کنیم که هزینه بالایی بر هیات تحمیل می کند.
سرپرست هیات تکواندو کردستان با بیان اینکه برگزاری مسابقات استانی تاثیر آنچنانی در پیشرفت ورزشکاران ندارد، تاکید کرد: آن چیزی که موجب تحول و افزایش توان مهارتی ورزشکار می شود، شرکت در مسابقات لیگ کشوری و رقابت با حریفان بزرگ است.
لطف پوری یادآور شد: به دلیل ناتوانی حضور در لیگ های کشوری، 9 تکواندوکار استان به عضویت تیم های استان های دیگر در آمده و با نام این تیم در مسابقات حاضر می شوند.
وی از تقاضای میزبانی مسابقات کشوری نونهالان پسر و دختر در کردستان در سال 97 خبر داد و گفت: فدراسیون به دلیل نداشتن شرایط لازم (نبود خوابگاه و سالن مناسب) این درخواست را رد کرد.
سرپرست هیات تکواندو کردستان هزینه های هیات را در سال گذشته حدود یک میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این در حالی است که اداره کل ورزش و جوانان سال گذشته فقط 160 میلیون ریال بودجه به این هیات اختصاص داد.
لطف پوری اضافه کرد: این هزینه ها را از طریق دریافت ورودی برگزاری مسابقات آزاد، دوره های توجیهی داوری و مربیگری تامین کردیم در حالیکه از اداره کل ورزش و جوانان انتظار کمک های بیشتری داریم.
وی اظهار داشت: استعدادیابی در مدارس، میزبانی کلاس های مربیگری درجه 2 و سه و داوری درجه سه کشوری از جمله برنامه های امسال هیات تکواندو کردستان است.
لطف پوری تاکید کرد: سال گذشته 23 مدال کشوری توسط تکواندوکاران کردستانی در رده خردسالان تا بزرگسالان کسب شد که 15 مدال آن مربوط به بانوان بود.
وی به فعالیت هفت بانوی مربی و 11 داور تکواندو در کردستان اشاره کرد و گفت: با وجود جمعیت آماری کم بانوان نسبت به مردان، زنان در بحث قهرمانی تکواندو سر آمدتر هستند.
سرپرست هیات تکواندو کردستان یادآور شد: از سال 88 تا پایان سال گذشته، 18 مدال طلا، 35 نقره و 52 برنز توسط ورزشکاران این استان در مسابقات کشوری و لیگ ها بدست آمده است.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر در شهرهای سنندج، سقز، بیجار و دهگلان خانه تکواندو فعال است و 19 باشگاه خصوصی نیز در این رشته ورزشی در استان فعالیت دارند.
همچنین سه هزار و 500 تکواندو کار سازمان یافته و بیمه شده در کردستان مشغول به فعالیت هستند که یک هزار و 400 نفر از آنان را بانوان تشکیل می دهند.
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.