به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار محمدحسین رجبی روز سه شنبه به آیین روز شهید و اجلاسیه گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش آموز و فرهنگی کردستان اظهار کرد: اگر امروز در میان ده ها تهدیدی که در پیرامون ما وجود دارد، در امنیت کامل قرار داریم مدیون خون های پاک شهدا و فداکاری و ازخودگذشتگی ایثارگران هستیم.
وی افزود: دانش آموزان باید بدانند اگر در این فضای امن تحصیل می کنند مدیون 415 شهید دانش آموز استان همراه با صدها و هزاران شهید دیگر هستند که در مقابل دشمن ایستادگی کرده و امنیت پایداری برای استان و کشور به ارمغان آوردند.
به گفته وی، پایبندی به اسلام و ارزش های دین مبین اسلام یکی دیگر از خواسته های شهداست و آنان در این راه جان عزیز خود را اهدا کردند.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان تاکید کرد: شهدا برای کسب مقام و منصب به جبهه نرفتند بلکه برای احیای دین و تحقق آرمان های اسلام قدم در این راه پرفراز و نشیب گذاشتند.
سردار رجبی با بیان اینکه اصل عنصر سازنده حرکتی شهدا برای دین مبین اسلام بود، گفت: ما مدیون شهدا هستیم و باید با حفظ و صیانت از ارزش های دینی و جاری و ساری کردن آن در جامعه ادامه دهنده راه آنان باشیم.
وی یادآور شد: یکی دیگر از مراتب تدوام راه شهدا، دفاع از تمامیت ارضی کشور است که این امر با حضور همیشگی مردم در صحنه محقق شده است.
وی افزود: اطاعت از ولی امر مسلمین یکی دیگر از خواسته های شهدا است و آنان خود از این مهم به عنوان یک اصل تبعیت کردند.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان بصیرت و دشمن شناسی را یکی دیگر از راه های تعیین کننده در زمینه تداوم راه شهدا دانست و گفت: اگر این عنصر نبود انقلاب اسلامی ایران 40 سال با این پیش روندگی ادامه پیدا نمی کرد.
وی اظهار کرد: شهدا از ما انتظار دارند که در مقابل تهدیدات فرهنگی و تهاجم فرهنگی دشمنان هوشیار باشیم و همه ما باید این اصل مهم را پذیرفته و آن را در اولویت قرار دهیم.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز در این آیین گفت: تاریخ کردستان یکی از ماندگارترین بخش های تاریخ ایران اسلامی است و درس های خوبی به مردمان این سرزمین آموخته است.
رشید قربانی افزود: مردم کردستان در شرایطی که سایه شوم گروهک ها بر سر این مرز و بوم گسترده بود با سلاح ایمان به میدان آمده و همچون کوهی در مقابل ترفندهای دشمنان ایستادگی کردند.
وی اظهار کرد: وجود بیش از 2 هزار یادمان در کردستان نشان دهنده گستردگی میدان مبارزه در این استان و فداکاری و از خودگذشتگی مردمان این دیار است.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در ادامه با بیان اینکه این اجلاسیه یکی از برنامه های کنگره 5400 شهید استان است، افزود: در یکسال گذشته در زمینه برگزاری هر چه بهتر کنگره فعالیت ها و برنامه های خوبی برگزار شده است.
قربانی دیدار با خانواده شهدای دانش آموز، برگزاری یادواره شهدای دانش آموز، شهدای سواد آموزی، مسابقات ورزشی و نامگذاری مدارس جدید به نام شهدا را از جمله برنامه های برگزار شده اعلام کرد.
به گزارش ایرنا، در این آیین از سه عنوان کتاب شامل مسلخ عشق، کاریکل‌ماتورهای میدان جنگ و شهدای دانش‌آموز که توسط بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کردستان به چاپ رسیده است رونمایی شد.
22 اسفند سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از سال 83 تاکنون در تقویم جمهوری اسلامی ایران با عنوان روز شهید نامگذاری شده است.
مردم استان کردستان 5400 شهید تقدیم نظام و انقلاب اسلامی کرده اند که 415 نفر از این تعداد شهدای دانش و آموز و 57 نفر نیز شهدا فرهنگی هستند.
7348/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.