به گزارش خبرنگار ایرنا، این 2 کتاب (بازتاب عرف و عادات اجتماعی در قابوسنامه) اثر زبیر حسین پناهی و ژیلا خالدیان و کتاب ( وانه کانی دیموکراسی) اثر علی کمانگر بود.
زبیر حسین پناهی در حاشیه این رونمایی از کتاب خود در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: کتاب (بازتاب عرف و عادات اجتماعی در قابوسنامه) را با کمک همسرش نوشته و توسط نشر آمیار منتشر کرده است.
وی افزود: این کتاب به بررسی و استخراج مجموعه آداب و رسومی می پردازد که عنصرالمعالی در قرن پنجم هجری آن را در قالب 44 موضوع مختلف اجتماعی، اخلاقی، سیاسی، دینی و اقتصادی نگاشته است.
به گفته حسین پناهی، این کتاب بر این موضوع تاکید دارد که با بررسی آداب و رسوم به عنوان شعبه ای از جامعه شناسی پیشرفته امروزی و تأمّل در آن می توان خیلی از مشکلات امروزه را حل و با شناخت آنها در سازش افراد اجتماع و روابط و برخورد آنها موثر واقع شد.
کتاب بازتاب عرف و عادات اجتماعی در قابوسنامه در 223 صفحه در قطع رقعی با قیمت 100 هزار ریال علاوه بر نمایشگاه کتاب در تمام کتابفروشی های استان کردستان نیز در دسترس علاقمندان قرار دارد.
کتاب( وانه کانی دیموکراسی) اثر علی کمانگر دومین کتابی بود که در این آیین از آن رونمایی شد.
به گزارش ایرنا، هفتمین نمایشگاه کتاب کردستان با حضور معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون وزیر فرهنگ و جوانان کردستان عراق،نماینده ولی فقیه و استاندار کردستان روز یکشنبه 13 اسفند با برپایی 230 غرفه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی سنندج گشایش یافت.
628 ناشر برای حضور در این نمایشگاه متقاضی شده بودند که 338 ناشر برای حضور در هفتمین نمایشگاه بزرگ کتاب کردستان انتخاب شدند.
علاوه بر ناشران داخلی، 14 ناشر برجسته منطقه شمال عراق(اقلیم کردستان) دو هزار و 718 عنوان کتاب شامل 42 هزار نسخه را در این نمایشگاه عرضه می کنند.
هفتمین دوره نمایشگاه بزرگ کتاب استان کردستان پس از وقفه‌ای سه ساله 13 تا 18 اسفند ماه جاری با حضور ناشران برجسته و فعال کشوری و منطقه شمال عراق در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی سنندج در حال برگزاری است.
7349/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.