آزاد فتاحی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این تعداد از اهالی روستاها در قالب 16 کارگاه آموزشی، آموزش های لازم را فرا گرفتند.
وی افزود: بانه یکی از شهرهای جنگ زده کشور است و مین های زیادی از دوران دفاع مقدس در مناطق مختلف این شهرستان بجا مانده که باید مناطقی که مین گذاری شده برای جلوگیری از خطر انفجار، مین زدایی شود.
رئیس جمعیت هلال احمر بانه جامعه هدف این کارگاه های آموزشی و آگاه سازی از خطرات مین را تمام روستانشینان نوار مرزی اعلام کرد و یادآور شد: این کارگاه ها در روستاهای چی چوران، بژی، وزمله، کانی شیلان، عباس آباد، محملی آباد، کانی سور، ولی آباد، کشینه، بنه ژاژ، بلکه، یعقوب آباد، رشید قلعه و مامال برگزار شده است.
فتاحی اضافه کرد: کارگاه های آگاه سازی از خطرات مین توسط بهزیستی نیز در روستاها انجام می شود اما این آموزش ها مکمل همدیگر هستند.
وی گفت: بسیاری از مناطق آلوده به مین در بانه مین زدایی شده اما مین زدایی این مناطق به معنای پاکسازی کامل نیست و احتمال خطر انفجار در این مناطق همچنان وجود دارد که باید مردم احتیاط لازم را در هنگام تردد در این مناطق داشته باشند.
فتاحی افزود: بودجه برگزاری کارگاه های آموزش آگاه سازی از خطرات مین توسط کمیته بین الملل صلیب سرخ تامین می شود این کمیته به کشورهای که آلوده به مین هستند اعلام می کند با هماهنگی هلال احمر کارگاه های اموزشی برگزار کنند.
به گزارش ایرنا؛ با توجه به اینکه مین ها بر اثر فرسایش خاک و بارش باران و برف جابجا می شود به همین دلیل پیدا کردن آنها کاری سخت و نیاز به زمان زیادی دارد با این حال خطر انفجار مین همچنان جان مرزنشینان را تهدید می کند.
شهرستان بانه با 158 هزار نفر جمعیت در 270 کیلومتری غرب سنندج واقع شده است.
خبرنگار: زینب طلایی**انتشار: عبدالله رحمانی
7469/ 3020
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.