منصور مرادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اعتبار در نظر گرفته شده در بودجه سال 97 برای تسریع در ساخت جاده سنندج - مریوان 90 میلیارد ریال بود که با مساعدت نمایندگان عضو کمیسیون برنامه و بودجه با هدف توجه به زیرساخت های شهرستان مریوان، به 2 برابر افزایش پیدا کرد.
وی افزود: اگر چه در سال های قبل مشکل اصلی این طرح مربوط به جذب اعتبارات بود اما در یکسال اخیر اعتبارات قابل توجهی به آن اختصاص داده و بیش از 900 میلیارد ریال اعتبار آن تخصیص یافت.
نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: هم اکنون عملیات تکمیل جاده ارتباطی سنندج - مریوان با پیگیرهای انجام شده از پیشرفت بسیار خوبی برخوردار است و تبدیل به یکی از فعال ترین طرح های عمرانی کشور شده است.
مرادی تاکید کرد: تونل باغان در این مسیر به طول تقریبی 2 کیلومتر یکی از 10 تونل برتر بین شهری کشور است که هم اکنون فعال است و در صورت عدم ریزش تونل و با توجه به قول مساعد پیمانکار، طی 2 سال آینده جاده سنندج - مریوان افتتاح و زیر بار ترافیک قرار می گیرد.
وی گفت: اگر چه امسال اعتبارات طرح های عمرانی در کشور نسبت به سال گذشته از 30 تا 48 درصد کاهش یافته است اما اعتبارات طرح های عمرانی شهرستان های مریوان و سروآباد کاهش نیافت و بالعکس افزایش نیز یافته است.
مرادی اضافه کرد: جاده یکی از زیرساخت های مهم برای توسعه است بنابراین توجه به راه ارتباطی سنندج - مریوان باعث توسعه و رونق اقتصادی منطقه می شود و با افتتاح این طرح مسیر فعلی از 130 کیلومتر به 95 کیلومتر کاهش پیدا خواهد کرد.
به گفته وی، همچنین با افتتاح تونل باغان شاهد کاهش مسافت 18 کیلومتری پیچ و خم های گردنه باغان در طول این مسیر ارتباطی خواهیم بود.
وی افزود: با توجه به اینکه جاده مریوان - سنندج در طرح ملی دارای عنوان راه اصلی سنندج - مریوان است پیگیر اصلاح این موضوع هستیم که امیدواریم در آینده نزدیک با تغییر این عبارت شاهد بهسازی و چهار خطه شدن مسیر مریوان - سنندج باشیم.
نماینده مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: امروزه شاهد تصادفات زیادی در مسیر فعلی مریوان - سنندج هستیم که خسارت جانی و مالی زیادی را به بار می آورد ضمن اینکه روزانه بیش از 300 تانکر حامل مواد سوختی از این مسیر تردد می کنند که از طریق نیز درآمدی عاید منطقه نمی شود لذا با ایجاد جاده جدید مریوان - سنندج تصادفات و هزینه های مالی و جانی به حداقل می رسد و نقاط حادثه خیز جاده قبلی نیز بهسازی خواهد شد.
وی از همکاری وزارت راه و شهرسازی بویژه شخص وزیر که 2 بار به استان کردستان سفر کرده و از جاده در دست احداث مریوان - سنندج بازدید کرده اند، استاندار، مدیر کل راه و شهرسازی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان، راه و شهرسازی مریوان، نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی بخاطر تلاش برای اجرای این طرح تقدیر کرد.
به گزارش ایرنا، جاده ارتباطی سنندج مریوان به طول 130 کیلومتر یکی از پرحادثه خیز ترین جاده های استان کردستان است که هر ساله تصادفات زیادی در این مسیر اتفاق می افتد. عملیات بهسازی و آسفالت جاده جدید در سال 1382 از مسیر تیژتیژ گاران به طول 52 کیلومتر آغاز شده و هم اکنون در 65 درصد پیشرفت فیزیکی قرار دارد که با تکمیل آن فاصله شهرهای سنندج و مریوان از 130 کیلومتر به 95 کیلومتر کاهش خواهد یافت.
شهرستان های مریوان و سروآباد با جمعیت بیش از 250 هزار نفر در غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است و تنها یک نماینده در مجلس شورای اسلامی دارند.
خبرنگار: فرزاد آداک ** انتشار: مجید سلیمانی
7354/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.