محمدرضا پورابراهیمی شامگاه دوشنبه در نشست مشترک کمیسیون اقتصادی که با حضور نماینده مردم بیجار، مدیران و فعالان اقتصادی شهرستان برگزار شد با اشاره به نتایج بازدید و حضور میدانی خود و اعضای کمیسیون اقتصادی از معادن و شهرک صنعتی بخش حسن آباد و شهر بیجار اظهار کرد: لازم است ساماندهی صنایع معدنی و واحدهای کوچک تولیدی در این شهرستان بطور جدی پیگیری و برنامه ریزی شود و بعنوان یکی از اولویت‌های این شهرستان مدنظر برنامه ریزان اقتصادی و معادن کشور قرار گیرد.
به نظر او ظرفیت‌های مغفول مانده در بخش معادن از جمله سنگ آهن نیازمند توجه بیشتر است و در صورت احیای این ظرفیت شاهد تحول عظیمی در این شهرستان خواهیم بود.
پورابراهیمی گفت: بزودی در کمیسیون اقتصادی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت یک نشست مشترک برگزار خواهیم کرد و نسبت به بررسی ظرفیت های گسترده و راهکارهای احیای این توانایی های بالقوه در خصوص احداث کارخانه فولاد و زنجیره فولاد بحث و بررسی بیشتری صورت خواهد گرفت.
او به بازدید خود از شهرک صنعتی و حدود 30 واحد تولیدی نیمه فعال و راکد آن که با مشکلات نقدینگی و سرمایه در گردش درگیر است اشاره و تاکید کرد: واحدهایی که فعالیت آنها توجیه اقتصادی داشته باشد، باید مورد حمایت قرار گیرد و حمایت مالی از نیازهای اولویت دار آنها است.
پورابراهیمی به پیشنهاد نماینده مردم بیجار در خصوص راه اندازی منطقه اقتصادی ویژه در این شهرستان اشاره و خاطرنشان کرد: میزان محرومیت های این شهرستان تایید می کند که این پیشنهاد مورد توجه بیشتر قرار گیرد و حمایت از سرمایه گذاران برای ورود به این عرصه می تواند راهگشا و توجیه کننده باشد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه به بحث جاده بیجار - همدان و اتصال خط راه آهن تهران - تبریز از طریق مسیر بیجار به راه آهن سنندج- همدان اشاره کرد و گفت: لازم است در این راستا هماهنگی‌هایی با کمیسیون عمران مجلس صورت گیرد.
پورابراهیمی ادامه داد: کمیسیون اقتصادی در خصوص حمایت از کشاورزان کارهای خوبی از جمله برداشت از صندوق توسعه ملی برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی با بهره حدود 6 درصد و بخشودگی جریمه دیرکرد وام های معوقه تا مبلغ یک میلیارد ریال مد نظر دارد که می تواند مشوق خوبی برای این قشر مهم و فعال اقتصادی و کشاروزی باشد.
شهرستان بیجار با پنج شهر، حدود 180روستای دارای سکنه و داشتن بیشترین وسعت جغرافیایی در شرق استان کردستان واقع شده است.
بخش حسن آباد یاسوکند که در دورترین منطقه مسکونی شرق استان کردستان واقع شده است هم از حدود پنج هزار سکنه برخوردار است و معادن زیادی در این منطقه وجود دارد که هم اکنون معدن سنگ آهن و 2 واحد کنستانتره در این منطقه فعال است.
7350/6108
خبرنگار: سید باقر سبحانی** انتشار: امید بهمنی
**برای آگاهی از آخرین اخبار استان کردستان به کانال زیر بپیوندید:
@IRNASANANDAJ
https://telegram.me/joinchat/DHygAj7hzZXSBJmWuX3Bvg
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.