به گزارش خبرنگار ایرنا، در این آیین از زحمات و تلاش های محمد مصطفی نجفیان مدیرعامل سابق شرکت توزیع نیروی برق کردستان تجلیل شد.
هیوا لهونیان، دارای مدرک کارشناسی ارشد برق است و پیش از این معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان بوده که علاوه بر تدریس برق در دانشگاه های استان، عضو هیات مدیره، عضو گروه تخصصی برق و مدیر دفتر اجرایی نظارت برق سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کردستان است.
او همچنین عضو هیات مدیره برق و الکترونیک ایران شاخه غرب است و سکانداری شهرداری مریوان در سال های 81 و 82 را در کارنامه مدیریتی خود دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان در این آیین با بیان اینکه مردم کردستان خواهان شتاب توسعه در استان هستند افزود: مجموعه مدیران و فعالان اقتصادی در استان هم برای توسعه سرمایه گذاری مصم هستند.
حسین فیروزی توجه به بخش خصوصی و حمایت مدیران از آنان را مهم ذکر کرد و گفت: امیدواریم در آینده ای نزیک شاهد سرمایه گذاری در بخش های فرآوری سنگ آهن و فولاد در شهرهای دهگلان و قروه باشیم.
او خدمات شرکت توزیع برق کردستان را قابل قبول دانست و ادامه داد: به روز بودن خدمات، پاسخ مناسب به سرمایه گذاران و تسهیل روند توسعه استان، از شرکت برق مورد انتظار است.
فیروزی با بیان اینکه صنعت در کردستان متناسب با ظرفیت های اقتصادی پیشرفت نکرده است اضافه کرد: شرکت برق استان، سالانه 500 مگاوات اضافه تولید دارد که اگر این رقم در اختیار سرمایه گذاران و اشتغال قرار گیرد، در توسعه منطقه بسیار موثر خواهد بود.

** ضریب نفوذ برق در کردستان حدود 99 درصد است
مدیرعامل سابق شرکت توزیع نیروی برق کردستان در این آیین گفت: ضریب نفوذ برق در استان در حال حاضر حدود 99 درصد است و 100 درصد روستاها(حتی روستاهای زیر 10 خانوار) از نعمت برق برخوردار هستند.
محمدمصطفی نجفیان افزود: مشترکان در استان از خدمات شرکت توزیع نیروی برق رضایت نسبی دارند.
وی رویکرد این شرکت را در طول مدیریتش توجه و استفاده از انرژی های نو و تجدیدپذیر عنوان کرد و ادامه داد: به فکر ورود سرمایه گذاران به این حوزه و ایجاد نیروگاه های خورشیدی 10 مگاواتی در دهگلان و قروه در آینده ای نزدیک هستیم.
وی از اختراعات کارکنان این شرکت در زمینه انواع نرم افزار ها و استفاده از آن در جهت کاهش هزینه تولید برق اشاره و اظهار کرد: تلاش کردیم در کنار تامین برق استاندارد برای مشترکان، بهره برداری صحیح از شبکه های موجود را در دستور کار قرار دهیم.
وی یادآور شد: تمامی اعتبارات ملی و استانی در حوزه توزیع برق، به درستی هزینه و در راستای ارتقا خدمات به مردم به کار گرفته شد.
نجفیان از رتبه چهارم شرکت توزیع برق کردستان در بین 39 شرکت برق کشور، خبر داد و اضافه کرد: این شرکت در بین 55 شرکت برق منطقه ای هم رتبه پنجم کشوری را دارد.

** نخبگان کردستان در سطح ملی بکارگیری شوند
نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی یکی از مشکلات کردستان را عدم توسعه نیروی انسانی دانست و گفت: انتظار داریم نخبگان استان در سطح ملی به کارگیری شوند.
منصور مرادی با بیان اینکه این استان استعدادهای فراوانی در بخش نیروی انسانی دارد ادامه داد: بدون شک استفاده از نیروهای توانمند و نخبه در کردستان به توسعه ملی کمک خواهد کرد.
وی ارتفاعات سقز، دیواندره و بیجار را دارای ظرفیتی مناسب در زمینه ارنژی بادی عنوان کرد و یادآور شد: استفاده از این پتانسیل نقش مهمی در ایجاد اشتغال و توسعه استان خواهد داشت.

** رمز حیات شرکت های اقتصادی و توسعه کشور، ایجاد نوآوری است
مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق کردستان نیز تاکید کرد: امروز نیازمند خلاقیت در خدمات هستیم و رمز حیات شرکت های اقتصادی و توسعه کشور در نوآوری خدمات است.
هیوا لهونیان یادآور شد: مدیران ادارات و سازمان ها باید از امکانات موجود به بهترین نحو استفاده و با بهره گیری از تکنولوژی، هزینه ها را کاهش و خدمات را ارتقا دهند.
او تدوین برنامه ای استراتژیکی، مهندسی کردن توزیع برق، استقرار کامل سیستم GIS در شرکت توزیع برق و کاربردی کردن آن در تمامی سطوح، تعامل خوب با سرمایه گذاران و واگذاری بخشی از امور اجرایی به بخش خصوصی، را از جمله برنامه های خود برای مدیریت بر شرکت توزیع نیروی برق کردستان بیان کرد.
هم اکنون، بیش از 630 هزار مشترک در بخش های خانگی، عمومی، تجاری، کشاورزی و صنعتی در کردستان از خدمات شرکت توزیع نیروی برق، بهره می برند و 18 هزار کیلومتر شبکه برق در استان وحود دارد.
خبرنگار: وریا کرمی **انتشار: امید بهمنی
7355/6108
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.