مسئول بسیج دانشجویی کردستان گفت: امسال 677 دانشجوی جهادگر روزهای فراغت‌شان را با روزهای جهادی در عمق محرومیت معاوضه کردند و آستین‌های همت را بالا زنند و به میان مردم در روستاهای کم برخوردار شهرستان های استان کردستان رفتند.

به گزارش ایلنا، علی محمدپناه با اعلام این خبر، اظهار کرد: هر سال با از راه رسیدن موسم فراغت از درس و دانشگاه در تابستان، جهادگران کردستانی رهسپار دیار گمنامی‌ها می شوند تا در کنار مردمان دور دست هجرت را بیاموزند و بیازمایند.

وی افزود: این دانشجویان جهادگر روزهای فراغتشان را با روزهای جهادی در عمق محرومیت معاوضه می‌کنند و آستین‌های همت را بالا میزنند و به میان مردم در روستاهای کم برخوردار شهرستان های استان کردستان می‌روند تا شاید بتوانند مرهمی بر دردهای محرومان شوند و همت‌شان لبخندی بر گوشه لبی بنشاند.

مسئول بسیج دانشجویی استان کردستان، با اشاره به اینکه امسال اردوی جهادی دانشجویان استان کردستان از 10 شهریور به مدت 10 روز در روستاهای محروم شهرستان های سنندج, سقز, مریوان, بیجار و قروه برگزار شد، تصریح کرد: امسال 1500 دانشجوی کردستانی برای حضور در اردوی جهادی ثبت نام کردند که از این تعداد زمینه حضور 677 نفر در روستاهای محروم فراهم شد.

وی افزود: دانشجویان بومی هر شهرستان در روستاهای محروم شهرستان خود مشغول خدمت می‌شوند، اما دانشجویان شهر سنندج بصورت تجمیعی در روستاهای بخش حسین آباد سنندج مشغول به فعالیت شدند.

محمدپناه با بیان اینکه سرگروه‌های ‌اردوی جهادی از اردیبهشت ماه امسال به عرصه‌ها اعزام شدند تا با نیازسنجی در روستاها، برنامه‌ریزی‌های خود را برای رفع کمبودها انجام دهند، عنوان کرد: جلسات مختلفی هم با مسئولان سطح استان و شهرستان‌ها در راستای تبیین نیازهای اساسی و قابلیت‌های موجود تشکیل شد و نیازمندی‌های هر روستا تعیین شده است.

وی ادامه داد: در این اردو دانشجویان کردستانی متناسب با رشته تحصیلی خود در یکی از عرصه‌های پزشکی، دامپزشکی، عمرانی، آموزشی، فرهنگی و ... سازماندهی شده‌اند.

 به گفته مسئول بسیج دانشجویی استان کردستان، در زمینه بهداشت و درمان، دانشجویان جهادگر رشته پزشکی به آموزش و ارائه خدمات بهداشتی به مردم روستاهای محروم پرداخته و دانشجویان جهادگر گروه دامپزشکی در سه حوزه آموزش، پیشگیری و درمان بیماری‌های دام و طیور اقدام به ارائه خدمت‌رسانی و محرومیت‌‌زدایی به مردم مناطق محروم با توجه به توان و تخصص خود کردند.

وی با اشاره به اینکه به‌سازی، مرمت و رنگ‌آمیزی مدارس و مساجد، ساخت خانه عالم و خانه محروم و غسالخانه، ساخت پل، ساماندهی چشمه روستا، تکمیل سالن ورزشی و ساخت زمین ورزشی از دیگر خدمات دانشجویان جهادگر پسر است، ادامه داد: دانشجویان دختر به برگزاری کلاس‌های آموزشی و فرهنگی از جمله کلاس قران و احکام، زبان انگلیسی، مشاوره تحصیلی و ازدواج، آموزش خیاطی، گلسازی، قالی بافی فآشپزی و ... به ارائه خدمت پرداختند.  

وی مسئولیت‌پذیری دانشجویان، غنی‌سازی اوقات فراغت دانشجویان، محرومیت‌زدایی از مناطق محروم و کمک به سازندگی و عمران کشور را از جمله اهداف اردوی جهادی دانشجویی بیان کرد.

 محمدپناه با اشاره به اینکه اردوی جهادی تبلور اخلاص و عمل جوان مؤمن انقلابی است، گفت: راه‌حل مشکلات کشور تفکر انقلابی و مدیریت جهادی در همه عرصه‌هاست که امروزه دانشجویان جهادگر با همین تفکر انقلابی در دل روستاهای محروم استان به خدمت مشغول می شوند.

 مسئول بسیج دانشجویی استان کردستان، با بیان اینکه اردوهای جهادی بهترین نمونه و عمل اقدام انقلابی و مدیریت جهادی است، خاطرنشان کرد:  در جاهایی که مسئولین در گیرودار بروکراسی اداری برای انجام وظایف خود هستند، دانشجویان جهادگر بصورت انقلابی در عرصه‌های محرومیت‌زدایی و سازندگی حضور پیدا کرده و به خدمت‌رسانی در این مناطق مشغول می‌شوند.

وی در پایان یادآور شد: بسیج دانشجویی استان کردستان با بکار‌گیری دانشجویان مشتاق کردستانی کوله‌ای پر از مهر را روانه نقاط کور و محروم روستاهای محروم می کند و دست پر عطوفت انقلاب اسلامی را با عزم پر برکت بسیجیان بر کودکان، زنان، مردان و جوانان روستایی و محروم نوازش می‌دهد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.