به گزارش خبرنگار ایرنا، سهیلا شیخی روز یکشنبه در دیدار کودکان و نوجوانان برگزیده کانون پرورش فکری استان با امام جمعه سنندج ضمن تبریک روز جهانی کودک به تمام کودکان افزود: در سال های اخیر ارتباط از طریق فضای مجازی در بین نسل جوان افزایش پیدا کرده است و کودکان ساعات طولانی را در روز را به بازی های رایانه ای و فضای مجازی مشغولند.
وی پیشگیری از آسیب های اجتماعی و توجه والدین به رفتار فرزندان را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: خانواده ها تهدیدات فضای سایبری نسبت به کودکان خود را در اولویت قرار دهند.
وی تقویت ارتباطات عاطفی و معنوی و جایگزین کردن تفریح های سالم، درگیر کردن افراد در فعالیت ها و برنامه های فرهنگی را مهم ترین راهکار کاهش آسیب های فضای مجازی دانست.
وی ادامه داد: دوران کودکی یکی از مهم ترین دوران زندگی انسان و ارزشمند ترین است و کودکان سرمایه جامعه و آینده سازان کشور هستند.
وی هفته ملی کودک را بهترین فرصت برای تعامل و ارتباط اولیا تربیتی با مسئولین استان دانست و افزود: مسئولان موظفند توجه ویژه به کودکان داشته باشند و در برنامه ریزی های اجتماعی و فرهنگی حقوق کودکان را رعایت کنند.
وی گفت: ارائه آموزه ها و مفاهیم دینی در دوران کودکی می تواند به تقویت ارزش های دینی و عقیدتی کودکان کمک کند.
وی نهادینه کردن فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در دوران کودکی ضروری برشمرد و افزود: آمار کتابخوانی در میان کودکان و نوجوانان پایین است و در همین راستا بر ترغیب و تشویق کودکان به کتابخوانی تاکید کرد.
وی آموزش دوره های آموزشی در زمینه آشنایی با فضای مجازی برای اولیاء تربیتی و برگزاری برنامه های فرهنگی در شهرستان های استان را از برنامه های مهم هفته ملی کودک در استان کردستان بیان کرد.
وی تاکید کرد: تقویت ارزش های دینی مهم ترین راهکار کاهش آسیب های فضای مجازی است.
وی گسترش کتابخانه سیار روستایی را یکی از برنامه های هفته ملی کودک عنوان کرد و افزود: در هفته ملی کودک، کودکان روستایی نیز باید از برنامه های هفته ملی بهره مند شوند.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون کتابخانه سیار روستایی در شهرستان های بانه، مریوان و سقز دایر است اظهار کرد: به مناسبت هفته کودک کتابخانه سیار روستایی در قروه افتتاح می شود.
امام جمعه سنندج نیز در این دیدار رسالت معلمان را در تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: معلمان نقش مهمی در توسعه فرهنگی جامعه به عهده دارند.
ماموستا خدایی با اشاره به اینکه جامعه ما از حیث دینی از جایگاه ویژه ای برخوردار است افزود: معلمان باید آموزه ها و ارزش های دینی را به کودکان و نوجوانان منتقل کنند.
وی آشنا کردن کودکان و نوجوانان با فرهنگ و معارف اسلامی را ضروری برشمرد و اظهار کرد: معلمان موظفند در راستای ترویج فرهنگ اسلامی در میان نسل کودک و نوجوان تلاش کنند.
300 فعالیت در مراکز کانون پرورشی در استان در حال اجرا است، 20 مرکز فرهنگی ثابت در شهرستان ها و سه کتابخانه سیار در روستاهای استان دایر است.
افتتاح سه فروشگاه عرضه محصولات فرهنگی، برگزاری نمایشگاه های مختلف در مراکز مختلف، عضویت رایگان کودکان و نوجوانان و عیادت از کودکان بستری در بیمارستان ها از برنامه های هفته ملی کودک در استان است.
15 – 21 مهر روز جهانی کودک نامگذاری شده است. در این نشست از نوجوانان برگزیده کانون پرورش فکری کودکان با اهداء هدایایی تجلیل و قدردانی به عمل آمد.
**خبرنگار: شیوا اردلان منش **انتشار دهنده: امید بهمنی
7352/6108
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.