به گزارش ایرنا نجیم حسینی روز دوشنبه در ششمین جلسه کمسیون اصلی برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز کردستان افزود: در سال جاری یک هزار و 707 پرونده وارد تعزیرات حکومتی شده و کارشناسان قضایی این نهاد علاوه بر رسیدگی به این تعداد، 217 پرونده مانده از سال گذشته را نیز بررسی کرده اند.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون 185 پرونده در حال رسیدگی است گفت: 40 میلیارد ریال از محل جرایم تعزیراتی پرونده های رسیدگی شده به خزانه دولت واریز شده است.
وی افزود: طی این مدت یک هزار و 69 پرونده به اجرای احکام ارسال شده که در این بخش نیز تاکنون با پرونده های مانده از سال گذشته یک هزار و 92 مورد مختومه شده و 363 مورد نیز در حال اجرا است.
وی گفت: پرونده های ارسال شده این استان به شعبه تجدید نظر در 2 بخش شامل شعبه تجدید نظر استان همدان به نیابت از تعزیرات حکومتی استان و پس از ایجاد این شعبه در کردستان نیز به صورت مستقل رسیدگی شده است.
وی افزود: تعداد پرونده های ارسال شده به شعبه تجدید نظر همدان شامل 263 مورد بوده که در این مدت با پرونده های مانده از سال قبل 305 مورد مختومه شده است.
وی گفت: در شعبه تجدید نظر استان هم اکنون سه فقره پرونده از 484 مورد ارسال شده باقی مانده و بقیه رسیدگی و مختومه شده است.
وی با بیان اینکه 95 درصد پرونده های مربوط به قاچاق کالا و ارز استان در تعزیرات حکومتی رسیدگی می شود افزود: لازم است برای اجرای ماده 45 قانون قاچاق کالا (الزام تعیین تکلیف پرونده ها در مدت حداکثر یک ماه) نهادهای متولی استعلام های مربوطه را سریعا پاسخ دهند.
بر اساس سرشماری سال 95، استان کردستان با جمعیتی بیش از یک میلیون و 603 هزار نفر، دارای 10 شهرستان، 29 شهر، 31 بخش، 86 دهستان و یک هزار و 697 روستای دارای سکنه است.
در سال جاری 33 باند قاچاق کالا در استان منهدم شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 درصد افزایش یافته است.
کردستان از استان های مرزی کشور است که 227 کیلومتر مرز مشترک با شمال عراق دارد، در امتداد این مرز، سه بازارچه و یک مرز رسمی ایجاد شده است.
خبرنگار: حسن حسین زاده ** انتشار دهنده: امید بهمنی
3034/6108
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.