به گزارش خبرنگار ایرنا، جلال شریعتی شامگاه یکشنبه در حاشیه برگزاری شب فرهنگی کردستان در برج میلاد با بیان اینکه یکی از افتخارات کردستان فرهنگی بودن آن است، افزود: با توجه به مسائل و مشکلات اقتصادی و معیشتی استان، چنین جشنواره هایی می تواند در جذب گردشگر و توسعه اقتصادی کردستان بسیار تاثیر گذار باشد.
وی به غنی و ویژه بودن کردستان در میان دیگر استان ها اشاره و اظهار کرد: نیاز است ماهیت فرهنگی این استان را به دیگر اقوام ایرانی و حتی مهمانان و گردشگران خارجی عرضه کنیم.
شریعتی برگزاری جشنواره های فرهنگی کردستان را در دیگر نقاط کشور از دغدغه های شورای شهر سنندج بیان کرد و یادآور شد: رویکرد شورای پنجم، جذب سرمایه گذار به استان برای رونق اقتصادی کردستان است.
غریب سجادی از اعضای شورای شهر سنندج نیز ضمن تاکید بر فرهنگ به عنوان مهمترین شاخصه شناخت جوامع گفت: تفاوت های فرهنگی باعث می شود جوامع گوناگونی شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه بینش انسان ها براساس شناخت فرهنگی از جوامع مختلف است، افزود: در صورت معرفی نکردن فرهنگ و آداب و رسوم کردستان به دیگر اقوام، شناخت ناصحیحی از این فرهنگ و آداب به وجود می آید.
سجادی ادامه داد: با توجه به ضعف اقصادی کردستان، برگزاری چنین برنامه های فرهنگی، ضمن ایجاد نگاه صلح و دوستی، به جدب گردشگر و رونق اقتصادی استان منحر خواهد شد.
وی یکی از دغدغه های شورای جدید سنندج را فرهنگ استان بیان کرد و اضافه کرد: در تلاش هستیم فرهنگسرای محلات را در سنندج راه اندازی کنیم.
به گزارش ایرنا، شب های فرهنگی کردستان با همکاری شهرداری و شورای اسلامی سنندج، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، خانه مطبوعات و انجمن موسیقی و با حمایت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و هنری بمدت 2 شب (19 و 20 شهریور) در برج میلاد تهران برگزار می شود.
استان کردستان با بیش از یک میلیون و 600 هزار نفر جمعیت در غرب کشور واقع شده و دارای 10 شهرستان است.
خبرنگار: وریا کرمی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.