معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیتهامداد کشور گفت: توسعه خدمات الکترنیک و جذب کمک در قالب اعتبار وام قرضالحسنه از جمله رویکردهای جدید حوزه مشارکتهای مردمی است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، علیمحمد ذوالفقاری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه کردستان در سنندج با بیان اینکه کمیته امداد برای تامین نیازهای اساسی فقرا بخشی از کمک هایش را از طریق دولت و بنگاه های اقتصادی کمیته امداد جذب می کند، افزود: بهرهگیری از ظرفیت های توسعه فرهنگ انفاق و نیکوکاری در جامعه توسط مبلغین زکات، استفاده از ظرفیت های دینی و ملی به طوریکه علماء و روحانیان مناطق نقش ویژه و برجستهای در زمینه توسعه فرهنگ در کشور دارند از دیگر بخش های جذب کمک برای حمایت از محرومین است.
وی برگزاری جشنهای نیکوکاری را برای پایینآوردن سن خیرین مهم برشمرد و گفت: یکی از برنامههای امداد پایین آوردن سن خیرین است و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد ابراز داشت: سالگذشته بیش از 270 میلیارد تومان زکات در کشور جمعآوری و در مسیر خدمت رسانی به محرومان هزینه شده است.
ذوالفقاری توسعه صندوق صدقات الکترونیکی را رویکرد امداد ذکر کرد و اظهار داشت: هم اکنون یکمیلیون و 100 هزار حامی از طرح اکرام محسنین حمایت میکند که سالگذشته 404 میلیارد تومان از طریق حامیان به ایتام کمک شده است.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد به برنامههای جدید حوزه مشارکت اشاره کرد و گفت: توسعه خدمات الکترونیکی و جذب کمک در قالب اعتبار وام قرض الحسنه از جمله رویکرد های جدید این حوزه است.
ذوالفقاری ادامه داد: موسسات اقتصادی صنوف و تعامل با خیریه و همچنین ارتباط با حامیان حقوقی در دستور کار قرار گرفته است.
وی به سهم 25 درصدی خیرین در مجموعه اعتبارات کمیتهامداد اشاره کرد و گفت: برای افزایش مشارکتهای مردمی چند مقوله نظیر استفاده از تکنولوژی جدید، رابطه بین انفاق و اقتصاد، کمک به الکترونیکی کردن جذب درآمدهای مردمی میتواند موثر واقع شود.
ذوالفقاری با اشاره به اینکه هدفگذاری جمعآوری کمکهای مردم سال 96، هزار و 700 میلیارد تومان است، افزود: این کمکها کنار منابع دولتی صرف رفع نیازهای مختلف مددجویان بهویژه در زمینه اشتغالزایی و توانمندسازی مددجویان خواهد شد.