به گزارش خبرنگار ایرنا فردین اخلاقیان روز یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه و خبرنگاران استان کردستان اظهار کرد: در این پروژه بزرگ بین المللی، دانشگاه کردستان با پنج دانشگاه در داخل ایران و همچنین سه دانشگاه از کشورهای اسکاتلند، اسپانیا و اتریش همکاری می کند.
وی عنوان این پروژه را بین المللی سازی دانشگاه ها عنوان کرد و افزود: بودجه ای که برای این پروژه بین المللی در نظر گرفته شده، یک میلیون یورو است.
رئیس دانشگاه کردستان همچنین به انعقاد تفاهم نامه با چند دانشگاه خارجی اشاره کرد و گفت: هم اکنون ما در دانشگاه کردستان با دانشگاهی در ژاپن فعالیت آموزشی مشترک داریم و هیات هایی از ژاپن برای بازدید به دانشگاه کردستان آمده و این دانشگاه نیز هیات هایی را به ژاپن اعزام می کند.
وی همچنین با اشاره به ارتباط دانشگاه کردستان با دانشگاه های اقلیم کردستان عراق اظهار کرد: از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این دانشگاه معین دانشگاه های کردستان عراق بوده و از این پتانسیل و ظرفیت نیز برخوردار است.
اخلاقیان ادامه داد: همچنین تلاش کرده ایم که با دانشگاه های شمال عراق نیز ارتباط داشته باشیم و در این راستا نیز دید و بازدیدهایی انجام و تفاهم نامه هایی منعقد شده است.

** کیفی گرایی سیاست اصلی آموزش عالی کشور است
رئیس دانشگاه کردستان در ادامه با بیان اینکه بعد از انقلاب، آموزش عالی در کشور ما با پیشرفت های فراوانی مواجه شده گفت: خودکفایی در رشته های مختلف تحصیلی بویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی و کسب عناوین برتر در انتشار مقالات مختلف علمی گواه روشنی بر این ادعاست.
وی افزود: هم اکنون سیاست اصلی آموزش عالی کشور حرکت به سمت کیفی گرایی بوده و در این زمینه نیز اقدامات و فعالیت های موثری انجام شده است.
اخلاقیان اظهار کرد: دانشگاه کردستان یکی از دانشگاه های کشور است که در زمینه های مختلف تولیدات علمی، ارائه و انتشار مقالات و غیره با پیشرفت های قابل توجهی روبرو شده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه های بی کیفیت هرم تحصیلی کشور را به هم ریخته است گفت: رشته های مهارتی در کشور زیاد مورد توجه قرار نگرفته به همین دلیل هم اکنون با سیل دانش آموختگان بیکار روبرو هستیم.
رئیس دانشگاه کردستان بیان کرد: یکی از برنامه های آموزش عالی کشور در این راستا این است که رشته ها مهارتی و با توجه به پتانسیل ها و آمایش سرزمینی تعیین شده و تا چند سال دیگر دانش آموخته بیکار نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه کردستان نیز بر اساس همان سیاست آموزش عالی کشور به سمت کیفی گرایی پیش می رود ادامه داد: دانشگاه کردستان در زمینه آموزشی نیز خروجی های بسیار خوبی داشته و موفقیت هایی حاصل کرده است.
اخلاقیان افزود: مباحث مربوط به دانشگاه کارآفرین و نسل سوم وضعیت مطلوبی نداریم و به نسیت دانشگاه هایی که در مراکز توسعه کشوری قرار دارند عقب هستیم اما در این راستا نیز تلاش می کینم که به نتیجه مورد نظر برسیم.
به گفته وی دانشگاه کردستان در زمینه تولید علم و انتشارات علمی به حد قابل قبولی رسیده و گاهی از میانگین کشوری نیز جلوتر است اما در زمینه دانشگاه کارآفرین و طرحهای کاربردی احتیاج به رشد بیشتری دارد.
وی در ادامه به فعالیت ها و اقدامات انجام شده دانشگاه در حوزه های مختلف اشاره کرد و گفت: اصلاح سیستم اداری و حرکت به سمت سیستم یکپارچه اطلاعاتی، جذب رشته های جدید با توجه به پتانسیل های منطقه و توسعه تحصیلات تکمیلی را از جمله فعالیت های انجام شده است.
رئیس دانشگاه کردستان تلاش برای ارتقای زیرساخت های دانشگاه،کسب افتخارات علمی، افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه، ارتباط با دانشگاه های خارج از کشور، محوطه سازی فضای سبز دانشگاه و انجام پرژه های مختلف عمرانی را از دیگر فعالیت ها و اقدامات انجام شده این دانشگاه عنوان کرد.
اخلاقیان همچنین به راه اندازی رشته زبان و ادبیات کردی از سال گذشته در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: تلاش داریم که برنامه ریزی های لازم را برای ایجاد مقطع کارشناسی ارشد این رشته انجام دهسیم.
دانشگاه کردستان در سال 1355 کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز و در سال 1370 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان دانشگاه کردستان معرفی کرد.
این دانشگاه هم اکنون دارای بیش از 170 رشته شامل 51 رشته کارشناسی، 91 رشته کارشناسی ارشد و 29 رشته دکتری است و در هفت دانشکده با بیش از 300 عضو هیئت علمی به بیش از 10 هزار دانشجو خدمات تحصیلی ارایه می کند.
7348/ 3020
**خبرنگار: افسانه گلباغی/**انتشاردهنده: عبدالله رحمانی

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.