خالد جعفری روز شنبه در جلسه‌ای که به منظور بررسی وضعیت واحدهای تولیدی و پیش بینی وضعیت آنان در سال ٩٩ و برنامه ریزی برای عبور از بحران برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی ناشی از شیوع کرونا در جهان، قطعا استان ما نیز نیازمند برنامه‌ریزی و ارائه راهکارهای مناسب برای حمایت حداکثری از واحدهای تولیدی، خدماتی و اصناف است.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی باید در حفظ حمایت از اقتصاد استان دست بدست هم دهند تا اعتماد مردم حفظ شود، افزود: در شرایط فعلی با توجه به برنامه‌های حمایتی دولت، ممکن است شرایط برای جهش تولید فراهم شود و ما باید آماده استفاده از این موقعیت باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با اشاره به اینکه مدیران استان دغدغه حمایت از تولید دارند، یادآور شد: مباحث تولید را باید واقع بینانه نگاه کنیم و برای آنها راهکار پیدا کنیم.

جعفری بر لزوم همراهی و همکاری بانک‌ها در جذب و پرداخت تسهیلات در حمایت از تولید و اشتغال موجود استان تاکید کرد و گفت: استفاده از منابع بانک‌ها به نفع تولید است و هرکس بتواند به درستی از آن استفاده کند منتفع می‌شود.

وی اضافه کرد: استانداری علاوه بر حمایت و هماهنگی، وظیفه راهبری و نظارت را نیز بر عهده دارد لذا مدیران از این پس منتظر انجام وظیفه هرچه بیشتر از سوی استانداری کردستان باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان از مدیران خواست به هیچ وجه شرایط موجود را رضایتبخش ندانند بلکه در راستای تبدیل تهدیدها به فرصت، با هماهنگی و همکاری هرچه بیشتر تلاش کنند.

حفظ واحدهای تولیدی فعال، کمک به تحرک واحدهای نیمه فعال، تلاش برای افزایش جذب سرمایه گذاری خارجی، ایجاد تالار بورس در استان از دیگر موارد مورد تاکید جعفری بود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.