خالد جعفری در نشست هماندیشی با مدیران عامل شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور، رییس پارک علم و فناوری، و مدیران شعب منتخب بانکهای استان، ضمن تاکید بر لزوم حمایت از واحدهای فناور و دانش بنیان، خاطرنشان کرد: جوانان و کارآفرینان فعال در این حوزه، ضامن توسعه پایدار استان هستند.
وی افزود: همدلی و تعامل شرکتهای دانش بنیان، بانکها و سایر دستگاههای اجرایی، ضامن ارتقای علمی، فناوری و در نتیجه توسعه اقتصادی استان خواهد بود.
جعفری ی با اشاره به برخی از دستاوردهای بانکها و دیگر سازمانهای اجرایی استان در سطح ملی اضافه کرد: تلاش حداکثری مجموعه استانداری، جذب تسهیلات و اعطای آن با نرخ سود بسیار پایین است و استفاده بهینه از این تسهیلات، با برگزاری جلسات تخصصیتر و بحثهای بیشتر میسر میشود.
وی واحدهای دانش بنیان را به دلیل استفاده بهینه از دانش روز در راستای اعتلای بخش تولید و ایجاد اشتغال در استان، مهم خواند و تاکید کرد: دولت و پارک علم و فناوری در راستای حمایت هرچه بیشتر از این وحدها آمادگی دارند.
وی در این خصوص به موفقیت صنعت مرغداری استان به واسطه استفاده بهینه از دانش روز، بهره گیری مناسب از اتوماسیون و کاربرد هم راستای دانش و صنعت اشاره کرد و گفت: این تعامل موجب شده کردستان رتبه اول در بین ۸ استان غرب و شمالغرب و رتبه نهم کشوری در تولید مرغ را کسب کند.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کردستان با اشاره به دستاوردهای سالهای اخیر در این حوزه، ابراز امیدواری کرد با پیگیری ها و تشکیل جلسات مستمر، جذب اعتبارات تخصیص یافته صندوق توسعه ملی در حوزه واحدهای دانش بنیان افزایش یابد.
جعفری در ادامه اعطای یک هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی از محل اعتبارات تبصره ۱۸ استانی در قالب سرمایه در گردش با نرخ سود ۱۰ درصد به واحدهای تولیدی استان را از اقدامات مثبت دولت در سالجاری دانست و خاطرنشان کرد: بانکها و دولت موظف هستند هرچه بیشتر از شرکت های ارزشمند دانش بنیان حمایت کنند و دستگاه های اجرایی نیز در تامین مالی و پشتیبانی هرچه بیشتر، تلاش کنند.
وی افزود: با حمایت بانکها از طرحها و فعالیتهای شرکتهای دانشبنیان و تسهیلگری در اعطای تسهیلات، گامی در جهت رفع موانع توسعه علمی، فناوری و پایدار استان برداشته شود.