غلامرضا پاکسرشت روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان تسهیلات شامل سه هزار و ۹۹ میلیارد ریال با کارمزد چهار درصد از محل منابع صندوق و ۲۰۷ میلیارد ریال از سایر منابع با عاملیت این صندوق به متقاضیان پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: متقاضیان این تسهیلات را برای تهیه نهاده‌های مورد نیاز تولید در زیربخش‌های گوناگون از قبل جو دامی، سبوس، ذرت دانه ای، کنجاله سویا، خوراک ماهی،  بچه ماهی، کود و سم شیمیایی و بذور زراعی دریافت کرده‌اند.

پاکسرشت با بیان اینکه سرمایه صندوق حمایت از بخش کشاورزی در یک سال گذشته با ۳۴ درصد افزایش به ۶۴۵ میلیارد ریال رسید، افزود: افزایش سرمایه صندوق استان تا سقف یک هزار میلبارد ریال از جمله برنامه‌های آتی آن است.

وی یادآور شد: در این راستا جذب منابع مالی بلا عوض بخش خصوصی و دولتی برای تجهیز منابع صندوق، اعلای تسهیلات به تشکل‌های زیربخشها شاورزی استانن و عاملیت توزیع یارانه، اعتبارات کمک‌های بلا عوض و کمک‌های فنی و اعتباری، وجوه اداره شده در بخش کشاورزی از دیگر برنامه‌های آتی این صندوق است.

مدیرعامل صندوق حمایت از بخش کشاورزی کردستان تاکید کرد: دیگر برنامه های صندوق استفاده از ظرفیت های پیش بینی شده در ماده ۱۷ قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و حمایت و مشارکت صندوق استان در شکل گیری و تداوم فعالیت زنجیره های تولید زیر بخش های گوناگون است.

پاکسرشت گفت: صندوق حمایت از بخش کشاورزی استان کردستان دارای ۲۰۹ عضو با یک هزار میلیارد ریال سرمایه ثبت شده است که تا کنون ۶۴۵ میلیارد ریال آن جذب شده و ۳۵۵ میلیارد ریال دیگر نیز باید تا پایان برنامه کوتاه مدت این صندوق جذب شود.

کردستان با داشتن بیش از یک میلیون و ۲۲۰ هزار هکتار زمین قابل کشت مرغوب و مستعد دیم و آبی، یکی از قطب های تولید محصولات کشاورزی بوده که کردستان دارای ۴۳ هزار هکتار باغ است که سالانه ۳۳۰ هزار تُن انواع محصول در آن تولید و برداشت می‌شود.

میزان کل تولیدات استان کردستان دارای سه میلیون تن انواع محصول است که وزارت کشاورزی در نظر دارد با توسعه فعالیت  های مختلف این میزان را به حدود پنج میلیون تن برساند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.