به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، خالد جعفری در جلسه بررسی پیش نویس آمایش بخش کشاورزی استان اظهار داشت: از اهداف آمایش سرزمین بهره برداری بهینه از امکانات در راستای بهبود وضعیت مادی و معنوی در قلمرو جغرافیایی خاص هر منطقه است.
وی گفت: در این طرح مزیت های فضای طبیعی، اجتماعی و اقتصادی، سازماندهی و نظام بخشی شده و این کار با هدف ایجاد رابطه منطقی بین توزیع جمعیت و انجام فعالیت ها در پهنه سرزمین با توجه به ویژگی های مناطق صورت می گیرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اذعان کرد: از اهداف این سند ایجاد تعادل نسبی در توزیع منابع در سطح کشور و لحاظ نمودن زیرساختها و بهبود شرایط اقتصادی، اجتماعی و امنیتی در مناطق جمعیتی و توسعه فعالیتهای کشاورزی می باشد.
جعفری با تاکید براین امر که دقت در آمایش سرزمین برای ما بسیار با اهمیت است افزود: لزوم به کارگیری افراد توانمند و صاحب نظر در بررسی سند آمایش استان امری ضروری و غیر قابل انکار است و مشارکت وارزیابی و نظارت بخش کشاورزی به منظور تهیه سند آمایش استان لازم می باشد.
وی افزود: دقت در آمایش استان برای ما بسیار مهم است تا برنامه ریزی درستی بر اساس فاکتورهای توسعه ای مناسب هر بخش انجام شود تا رشد و توسعه پایدار در استان محقق شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در پایان اظهار کرد: همه بخشهای سازمان و دستگاههای وابسته موظفند در این زمینه دقت و وقت لازم را گذاشته و تا حد ممکن پتانسیلهای و اولویتهای استان در آن لحاظ شود.
46