باقر کرمی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: لزوم ارتقای کیفیت خدمات مراکز اقامتی بهبود و بازتوانی و تعیین جایگاه هر یک از مراکز در کیفیت خدمات و ایجاد رقابت و انگیزه در بین مراکز به منظور تقویت برنامههای مربوطه از اهداف این رتبه بندی است.

وی افزود: شاخص‌های رتبه بندی براساس هفت محور شامل مجوزهای قانونی و بخشنامه ها، فضای فیزیکی مراکز، تجهیزات، نیروی انسانی، عملکرد و رضایت مراجعان انجام خواهد شد.

معاون توسعه پیشگیری بهزیستی کردستان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۷ مرکز اقامتی، بهبود و بازتوانی فعال زیرپوشش این نهاد در استان فعال است، اضافه کرد: از این تعداد مرکز فعال یک مورد مربوط به بانوان و در سنندج است ولی به غیر از سروآباد و بانه در هفت شهرستان دیگر این مراکز فعال هستند.

وی دوره‌های نگهداری معتادان در این مراکز را یک ماهه اعلام کرد و یادآور شد: در هر دوره حدود ۲۰ نفر در هر یک از این مراکز پذیرش می‌شوند ضمن اینکه تعرفه نگهداری هر بیمار در این مراکز امسال در استان کردستان ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال تعیین شده است.
در حال حاضر ۱۷ مرکز کمپ ترک اعتیاد دارای مجوز سازمان بهزیستی در استان کردستان فعال است.
۱۱۰ هزار نفر از جمعیت یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفری استان کردستان زیر پوشش خدمات بهزیستی قرار دارند که معادل هفت درصد جمعیت استان است.
۷۳۴۸/۹۱۰۲
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.