امام جمعه موقت سقز در خطبه نماز جمعه این شهرستان  گفت: اصل دین امر به معروف و نهی از منکر است و اگر هر کسی این فریضه دینی را به درستی انجام دهد همواره رستگار خواهد بود.

ماموستا محمود ابن الخیاط ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت امام حسین (ع) اظهار داشت: آن حضرت در را زنده کردن امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رسید.

وی اضافه کرد: خداوند بزرگ ایمان داران واقعی را دوست دارد و فرد ایمان دار هم هیچ وقت دچار گناه و معصیت نخواهد شد.

امام جمعه سقز سپس به فلسفه مرگ از نگاه دین اسلام اشاره کرد و گفت: مرگ برای هر کسی پیش می آید و باید فرد مسلمان همیشه خود را برای مرگ عزتمند آماده کند.

 اساس دین اسلام بر پایه امر به معروف و نهی از منکر است

امام جمعه سروآباد نیز گفت: اساس و جوهره دین مبین اسلام بر پایه امر به معروف و نهی از منکر بنا شده و  بر هر مسلمانی واجب است که این فریضه ها را انجام دهد.

ماموستا سید عبدالقادر حسینی اظهار داشت: لازمه ایجاد وحدت، یکدلی و برقراری عدل و عدالت در هر جامعه ای اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.

وی با تسلیت فرا رسیدن ایام عاشورای حسینی گفت: قیام امام حسین (ع) و  ۷۲ تن از یاران پاکش که به شهادت آنها منجر شد، برای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر بود.

امام جمعه سروآباد افزود: مهمترین فلسفه قیام امام حسین (ع) مبارزه با فحشا و منکرات در جامعه اسلامی و تبلیغ و ترویج معروفات در بین مسلمانان بود.

ماموستا حسینی یادآور شد: خداوند متعال در قرآن کریم در چندین آیه خطاب به مسلمانان می فرماید که امر به معروف و نهی از منکر را انجام دهید تا به سوی سعادت دنیوی و اخروی قدم بردارید و جامعه شما از هرگونه فحشا و منکرات به دور باشد.

وی تاکید کرد: آنچه که امروز در این جهان پراز آشوب و فتنه ای که دشمنان به وجود آورده اند، می تواند مسلمانان را نجات داده و در برابر دشمنان پیروز گرداند، اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.

امام جمعه سروآباد در پایان به محبت امام حسین (ع) اشاره کرد و گفت: امام حسین و امام حسن (ع) طبق فرموده پیامبر مکرم اسلام (ص) سید و سالار جوانان بهشت هستند و محبت و اخوت آنها بر همه مسلمانان واجب است.

7354

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.