معاون شرکت آبفا کردستان از شهروندان خواست با توجه به کیفیت بالای آب شرب استان و در عین حال حذف املاح مفید در آب توسط دستگاههای تصفیه آب خانگی در استفاده از این دستگاهها تجدیدنظر کنند.
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، محمد فرهاد در خصوص دستگاههای تصفیه آب خانگی اظهار کرد: با توجه به اینکه مراحل تصفیه آب و کنترلهای لازم به دقت و با کیفیت بالا انجام میگیرد، ما استفاده از این دستگاهها را به هیچ عنوان توصیه نمیکنیم و حتی از شهروندان میخواهیم در استفاده از این دستگاهها تجدیدنظر کنند، چراکه دستگاههای تصفیه به مرور زمان هم تبدیل به منبع آلودگی میشوند و هم املاح مفید و ضروری برای بدن را از آب حذف میکنند که این مسئله عوارضی را برای سلامتی انسان به همراه خواهد داشت.
وی افزود: در حال حاضر ظرفیت تصفیه آب در مجتمع تصفیهخانه آب شرب شهر سنندج ۲.۵ مترمکعب در ثانیه است و اگر مصرف به شکل صحیح و مدیریت شده توسط شهروندان انجام بگیرد، هم از منابع خدادادی استفاده صحیح شده و هم تأسیساتی که با سختی تأمین اعتبار شده است، حفظ و نگهداری خواهد شد.
معاون بهرهبرداری آبفا کردستان با تأکید بر لزوم مصرف صحیح آب توسط مشترکان تصریح کرد: در سال ۱۳۳۵ سرانه آب به ازای هر نفر در کشور ما شش هزار و ۸۶۰ مترمکعب در سال بوده که این عدد در سال ۱۳۹۵ به یک هزار و ۸۲۵ مترمکعب کاهش یافته است که نشان میدهد میزان آبهای در دسترس برای شرب بسیار کم شده است.
وی گفت: شرکت آب و فاضلاب شهری استان کردستان در بخش فرهنگسازی تلاش کرده تا با انجام اقدامات مختلف، شهروندان را نسبت به مدیریت مصرف آب بیش از پیش آگاه کند.
فرهاد خاطرنشان کرد: بازدید سالیانه ۵ هزار دانش آموز و دانشجوی دختر و پسر از تصفیهخانههای آب استان، تقدیر از مشترکین کممصرف، توزیع بروشورهای روشهای مصرف بهینه، برگزاری جشنواره نقاشی و زنگ آب در مدارس و بازدید نمایندگان رسانهها و تشکلهای مردم نهاد اثرگذار در میان شهروندان از جمله این تدابیری بوده که انجام شده و میشود.
معاون بهرهبرداری آبفا کردستان در پایان یادآور شد: در راستای کاهش پرت (هدررفت) آب، سال گذشته یک میلیارد تومان تجهیزات کاهش مصرف شامل پرلاتور، شیرآلات اهرمی و زماندار و الکترونیکی و سردوشهای کممصرف، خریداری و در میان اماکن عمومی همچون مساجد و مدارس توزیع شد.
انتهای پیام