معاون امور زنان و خانواذه رئیس جمهور گفت: دولت به تنهایی نمی‌تواند وضعیت زنان و خانواده را ارتقا دهد و در این کار به بسیج مردمی و توان‌افزایی سازمان‌های مردم نهاد به عنوان عاملی پیشبرنده نیاز دارد.

به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، معصومه ابتکار، شامگاه شنبه ( ۲۲ تیرماه) در جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان با اشاره به هدف‌گذاری های ملی در بحث حکمرانی، اظهار کرد: یکی از بحث های که در بعد از انقلاب اسلامی رواج پیدا کرد عدالت نه به معنای توزیع ثروت بلکه به معنای عدالت سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و جنسیتی است.

معاون امور زنان و خانواذه رئیس جمهور با بیان اینکه مفهوم عدالت اجتماعی در کل دنیا جریان دارد و حتی کشورهای صنعتی نیز در این موضوع مشکلاتی دارند، تصریح کرد: به موضوع عدالت جنسی در قانون اساسی، سیاست های کلی مقام معظم رهبری، برنامه ششم توسعه و سیاست های رئیس جمهوری پرداخته شده است.

وی با اشاره به اینکه درگذشته تنها نگاه تشریفاتی به مسائل زنان وجود داشت، عنوان کرد: با بنیان‌گذاری ستاد ملی زن و خانواده شاخص های عدالت جنسیتی تعیین، مصوب و به تمام دستگاه‌ها ابلاغ شد تا با برنامه ریزی به دستاوردهای اجتماعی و فرهنگیمان برسیم.

ابتکار ادامه داد: ۳۸درصد دختران قبل از انقلاب به آموزش ابتدایی دسترسی نداشتند که اکنون این رقم به چهار درصد رسیده است که بازهم درصدی قابل توجه است.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت توجه به پارک های بانوان و فعالیت ورزشی آنها، خاطرنشان کرد: پسران به راحتی می توانند در کوچه ها ورزش کنند که این امکان برای دختران و زنان وجود ندارد و نیازمند توجه به تاسیس پارک های بانوان هستیم.

معاون امور زنان و خانواذه رئیس جمهور گفت: باتوجه به هشدار وزارت بهداشت مبنی بر اضافه وزن و تغییر سبک زندگی دختران دانش آموز تصمیم به بازگردانی سرفصل تربیت بدنی و بکارگیری ۶۷ هزار معلم تربیت بدنی گرفته شد.

وی با اشاره به تصویب سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده اظهار کرد: این سند بر اساس خصوصیت هر استان و با تکیه بر شاخص های خانواده ها تدوین و به تصویب رسیده است.

ابتکار افزود: دولت به تنهایی نمی تواند وضعیت زنان و خانواده را ارتقا دهد و در این کار به بسیج مردمی و توان‌افزایی سازمان های مردم نهاد به عنوان عاملی پیش برنده نیاز دارد.

وی با بیان بازگشت طرح گفت و گوی ملی خانواده، تصریح کرد: خانواده‌ها در شرایط اقتصادی و روانی کنونی در معرض تنش‌های بسیاری قرار دارند و جدا از بخش اقتصادی و اجتماعی نیازمندیم بهزیستی و آموزش و پرورش در خصوص ارتباط‌گیری اعضای خانواده با یکدیگر اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی کند.

معاون امور زنان و خانواذه رئیس جمهور گفت‌وگو بین نسلی را امری مهم دانست و عنوان کرد: در شرایط کنونی جامعه متاسفانه به گفت و گو بین نسلی کمتر توجه شده است؛ ما باید با نسل جوان گفت و گو دوجانبه و مستمر داشته باشیم و اجازه و فرصت طرح موضوعات را به آنها بدهیم.

وی ادامه داد: وقتی ما در خصوص عدالت همگانی حرف می زنیم گرفتن شاخص ها و رنکینگ ها در سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده مفهوم درستی ندارد.

 


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.