رشد 189 واحدی شاخص بورس

در آخرین روز معاملات بورس اوراق بهادار تهران در این هفته اکثریت نمادها شاهد شرایط کاهشی بودند، اما نماد قندی‌ها مخالف جریان غالب بازار رشد کردند. شاخص کل نیز امروز تا تراز ۷۷ هزار و ۱۸۹ واحدی بالا رفت.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، امروز چهارشنبه دماسنج بازار سرمایه از ابتدای باز شدن معاملات روند صعودی را در پیش گرفت و در نهایت رشد ۱۸۹ واحدی را تجربه کرد و به رقم ۷۸ هزار و ۱۸۰ واحدی رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز شاهد رشد ۳۹ واحدی بود و تا تراز ۱۵ هزار و ۵۷۹ واحدی بالا رفت.

شاخص آزاد شناور نیز ۲۰۰ واحد بالا رفت و به رقم ۸۴ هزار و ۶۶۹ واحدی رسید و شاخص بازار اول با رشد حدود ۱۵۴ واحدی رقم ۵۴ هزار و ۹۵۶ واحدی را تجربه کرد. همچنین شاخص بازار دوم ۲۸۹ واحد بالا رفت و به کانال ۱۶۳ هزار و ۳۵۲ واحدی رسید.

امروز نماد معاملاتی فولاد مبارکه اصفهان بیشترین نقش را در نوسانات شاخص بر جای گذاشت. در این نماد ۸۷ درصد از خریدها مربوط به سهامداران حقوقی و ۱۲ درصد از خریدها مربوط به سهامداران حقیقی بود. امروز نیز در گروه فلزات اساسی نیز اکثریت نمادها شاهد افت در قیمت پایانی بودند هرچند که نمادهایی مانند ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان، لوله و ماشین‌سازی ایران و سرمایه‌گذاری توکافولاد رشد در قیمت پایانی را تجربه کردند.

نمادهای شرکت ارتباط سیار ایران و پالایش نفت بندرعباس نیز جزو آنهایی بودند که توانستند شاخص بورس را تا حدودی بالا بکشند. در نماد شرکت مخابرات ایران بیش از ۸۴ درصد از خریدها مربوط به سهامداران حقوقی و مابقی مربوط به حقیقی‌ها بود. در نماد پالایش نفت بندرعباس نیز بیش از ۸۹ درصد از خریدها را حقوقی‌ها انجام دادند و تنها نزدیک به ۱۰ درصد از خریدها به سهامداران حقیقی رسید.

در گروه فرآورده‌های نفتی امروز نمادهایی همچون پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت تهران، پالایش نفت لاوان و سرمایه‌گذاری صنعت نفت شاهد رشد در قیمت پایانی و نمادهایی همچون نفت بهران، پالایش نفت شیراز، نفت سپاهان و نفت پارس افت در قیمت پایانی را تجربه کردند.

در طرف مقابل نماد معاملاتی گسترش نفت و گاز پارسیان بیشترین تاثیر منفی را روی دماسنج بازار سرمایه گذاشت. در این نماد بیش از ۷۲ درصد از خریدها مربوط به سهامداران حقیقی و مابقی مربوط به سهامداران حقوقی بود. در گروه محصولات شیمیایی نمادهایی همچون پتروشیمی شازند، گسترش نفت و گاز پارسیان، پتروشیمی خارک، گروه پتروشیمی ایرانیان، کربن ایران، صنایع شیمیایی فارس و تعدادی دیگر از این نمادها شرایط کاهشی را تجربه کردند، اما نمادهایی همچون سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی، صنایع بهداشتی ساینا، پتروشیمی فناوران، گروه صنعتی پاکشو، پتروشیمی مارون از جمله صنایعی بودند که توانستند رشد قابل قبولی را کسب کنند.

امروز در گروه خودرو نیز اکثریت قریب به اتفاق نمادها شرایط کاهشی را تجربه کرده‌اند، اما در میان آنها نمادهایی همچون آهنگری تراکتورسازی ایران، سایپا آذین، چرخش‌گر، کمک فنر ایندامین نمادهایی بودند که توانستند تا حدودی نسبت به روز گذشته در قیمت پایانی رشد نشان دهند.

امروز در گروه قند و شکر اکثریت نمادها توانستند مخالف جریان بازار رشد کنند هرچند که در میان آنها نمادهایی همچون کارخانجات قند قزوین، شهد قند شیرین خراسان و قند نقش جهان شاهد شرایط نزولی در قیمت پایانی باشند.

ارزش معاملات بورس اوراق بهادار تهران امروز به رقم ۳۴۸ میلیارد و ۸۳۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید که این رقم ناشی از دست به دست شدن ۹۸۰ میلیون و ۸۱۴ هزار سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۵۷ هزار و ۱۶۹ نوبت دادوستد بود.

از جمله معاملات درون‌گروهی امروز می‌توان به دادوستدهایی در نمادهای پتروشیمی جم، فولاد خراسان، سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی، بیمه ملت، صنایع آذرآب، سرمایه‌گذاری سایپا، سرمایه‌گذاری داروی تامین، سایپا، زامیاد، ملی صنایع مس ایران و فرآورده‌های غذایی و قند پیرانشهر اشاره کرد. به‌طور نمونه در نماد پتروشیمی جم امروز ۱۱۵ میلیون و ۵۷۰ هزار سهم به ارزش بیش از ۱۱۴ میلیارد تومان تنها در دو معامله درون‌گروهی کد به کد شد و این نماد بیشترین حجم و ارزش معامله را از آن خود کرد.

آیفکس نیز امروز ۸.۸ واحد رشد کرد و به رقم ۸۴۹.۳ رسید. ارزش معاملات فرابورس ایران به رقم ۵۲۲ میلیارد و ۴۲۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید که این رقم ناشی از دست به دست شدن ۲۱۱ میلیون و ۲۰۸ هزار سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۲۵ هزار و ۱۶ نوبت دادوستد بود.

 

دیدگاه تان را بنویسید