به گزارش ایرنا، عبدالکریم رضوی اردکانی روز پنجشنبه در نشستی با معاونان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری و اعضای هیات مدیره صندوق اعتباری و مدیران شرکتهای تعاونی این اداره کل اظهار کرد: از این تعداد 32 صندوق استانی، 47 صندوق شهرستانی ، 6 صندوق منابع طبیعی و مابقی صندوق فعالیتهای زنان روستایی و عشایری است.
وی افزود: 45.5 درصد از اعتبار این صندوق از محل منابع دولتی و مابقی از محل آورده های مردمی تامین شده است.
رضوی بیان کرد: این اعتبارات در قالب تسهیلات ارزان قیمت قرض الحسنه و با نرخ بهره چهار درصد در اختیار سهامداران و بهره برداران عضو در تشکلهای کشاورزی و منابع طبیعی قرار می گیرد.
وی در این نشست، فعالیت صندوق اعتباری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری را مطلوب ارزیابی کرد و قابل تقدیر دانست.
رضوی در پاسخ به مطالبه نمایندگان و اعضای هیات مدیره شرکتهای تعاونی منابع طبیعی استان مبنی بر مساعدتهای مالی وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد:رشد این شرکتها در گرو تاکید بر توانمندیهای بومی و مردمی و تکیه بر توان استانی است.
رضوی تاکید کرد: از این رو از مدیران این تعاونیها انتظار می رود با قدرت چانه زنی و پیگیری همیشگی خود به دنبال احقاق مطالبات مالی بهره برداران و اعضای صندوق اعتباری منابع طبیعی از مسئولان ارشد استانی باشند.
به گزارش ایرنا، مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از اختصاص 20میلیارد ریال اعتبار از سوی شورای برنامه ریزی استان، مبنی بر بند سه قانون احکام دائمی توسعه کشور در آینده ای نزدیک خبرداد.
علی محمدی مقدم بیان کرد: بر اساس این قانون شورای برنامه ریزی استانها، می توانند از مجموع اعتبارات تملک داراییها، پنج درصد به صندوقهای حمایت از کشاورزی و منابع طبیعی اختصاص دهد که این امر اقدامی در راستای کمک به تامین سهم 49درصدی آورده های دولتی در این صندوق است.
وی افزود: با گذشت یک سال از فعالیت صندوق اعتباری اداره کل منابع طبیعی استان ، 10میلیارد ریال اعتبار در این صندوق جمع اوری شده که پیش بینی می شود این رقم طی سه سال آینده به 50میلیارد ریال برسد.
محمدی مقدم تعداد بهره برداران منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری را 38هزار خانوار عنوان کرد و افزود: با توجه به برنامه ریزیهای صورت گرفته هر ساله 10درصد از این جمعیت به عضوهای صندوق اعتباری این اداره کل افزوده می شوند.
وی ادامه داد: در راستای حفظ و حراست از عرصه های منابع طبیعی با جلب حداکثری مشارکتهای مردمی و جوامع محلی، در مدت فعالیت این صندوق تا کنون 20هکتار نهالستان لردگان، 45هکتار از مراتع و 100هکتار از ایستگاه تولید بذر ارجن شهرستان شهرکرد با هدف تولید بذرو کشت گیاهان داروئی برای تامین معیشت بهره برداران در اختیار شرکتهای تعاونی این مناطق قرار گرفته است.
محمدی مقدم ، اقدامات این صندوق در جذب اعتبارات دولتی را قابل تقدیر عنوان کرد و افزود:اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری به همت اعضای تعاونیها مشمول دریافت تسهیلات از صندوق توسعه روستایی شد و تنها ارگانی در استان بود که توانست تعاونیهای خود را برای بهره مندی از مزایای این صندوق به استانداری معرفی کند.
به گزارش ایرنا، هم اینک سه هزار و 800 خانوار بهره بردار در صندوق اعتباری حمایت از توسعه منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری عضویت دارند و 9فقره طرح با بیش ازهشت میلیارد ریال از اعتبارات این صندوق در استان در حال اجراست.
خبرنگار:شکوفه سلیمانی** انتشار دهنده: محمود رئیسی
8125/2097
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.