مسعود کمالی اردکانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: ۱۵ رایزن که به تازگی به کشور بازگشته‌اند اکنون در سازمان توسعه تجارت ایران استقرار دارند و اطلاعات خود را برای شناخت بیشتر بازارهای هدف صادراتی به فعالان اقتصادی استان‌ها ارایه می‌دهند.

کمالی اردکانی تاکید کرد: ارتقای کمی و کیفی آموزش و اطلاع‌رسانی به تجار و بازرگانان برای توانمندسازی آنان در خصوص بسته‌بندی، بازاریابی و صادرات محصولات تولیدی در دستورکار سازمان توسعه تجارت ایران قرار دارد.

وی افزود: فعالیت‌های ترویجی مانند اعزام رایزنان بازرگانی و بهره‌مندی از ظرفیت آنان برای معرفی بازارهای صادراتی باعث رونق در این بازار خواهد شد.

معاون بازارهای خارجی سازمان توسعه تجارت ایران تصریح کرد: فعالیت‌های زیرساختی مانند حمل و نقل، بانک، بیمه و استاندارد از طریق گفت و گو بین دولت‌ها تامین می‌شود.

کمالی اردکانی یادآور شد: رفع سریع مشکلات زیرساختی بازاراهای اطراف ایران مانند کشورهای عراق، ترکیه، هندوستان، پاکستان ارمنستان و سایر کشورها در دستور کار سازمان توسعه تجارت ایران قرار دارد.

وی ، با اشاره به نقش پرداخت مشوق‌های صادراتی در ترغیب صادرکنندگان گفت: سال گذشته ۱.۵ درصد اعتبار لازم برای پرداخت مشوق‌های صادراتی در کشور محقق شد.

به گفته وی، در سال گذشته از ۱۳ هزار میلیارد ریال اعتبار درخواستی برای پرداخت مشوق‌های صادراتی در سطح کشور ۲۰۰ میلیارد ریال برابر ۱.۵ درصد محقق و دریافت شده است.

وی افزود: سازمان توسعه تجارت ایران در سال‌جاری برای پرداخت مشوق‌های صادراتی در کشور ۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر درخواست کرده است.

کمالی اردکانی تصریح کرد: پرداخت مشوق‌های صادراتی یکی از الزامات ایجاد رونق فعالیت‌های ترویجی در بازارهای صادراتی به شمار می‌رود که باید از طریق بودجه‌های سالانه اختصاص یابد.

معاون بازارهای خارجی سازمان توسعه تجارت ایران یادآور شد: امید است اعتبار درخواستی برای پرداخت مشوق‌های صادراتی کشور در سال‌جاری محقق شود.

 به گزارش ایرنا، تامین اعتبار مورد نیاز برای پرداخت مشوق‌های صادراتی در سطح کشور باعث رونق در صادرات و ارزآوری ایران خواهد شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.