این روزها خود انتخاب رشته به عنوان یک کنکور سخت تر از کنکور سراسری تبدیل شده است و تمام ذهن دانش آموزان انتخاب یک رشته پر و پیمان است.

مادر معتقد است ، الله و بالله فرزندش باید پزشکی تهران قبول شود، در همان دانشکده ای که دختر خاله اش درس می خواند، پدر کمی کوتاه آمده است و بر این عقیده است اگر شهید بهشتی نیز قبول شود هیچ اشکالی ندارد و برادر بزرگتر که پیش در شیراز پزشکی خوانده است توصیه می کند ، دندان پزشکی را انتخاب کند اما یکی از آرزوهای خود دختر که گاهی آن را توئیت می کند ، گیتاریست شدن است.

نتایج کنکور چندی روزی اعلام شده است و برای عده ای خانواده ها این روزها به عنوان روزهای سرنوشت فرزندانشان مطرح است ، تمام تلاش خود را انجام می دهند تا فرزندشان یک رشته خوب و آینده دار قبول شود.

حالا در آستانه انتخاب رشته قبول شدگان در کنکور سراسری ، عده ای در فضای مجازی یا وب سایت ها اعلام کرده اند که مشاوره انتخاب رشته تحصیلی را ارائه می دهند و حتی تلفن گویا نیز در این زمینه دارند.

اما در نهایت این خانواده ها هستند که براساس توانمندی دانش آموزان و استعدادهای آنها باید راه آینده را در تحصیل برای فرزندان خود روشن کنند و این به منزله انتخاب درست و حسابی برای آنها است.

یک روانشناس می گوید : نباید خانواده ها تحصیل فرزندان خود در دانشگاه را با اشتغال در آینده گره بزنند، بلکه باید در کنار تحصیل ، مهارت های فنی را به فرزندان خود یاد بدهند تا تنها دروازه دانشگاه محل ورود به بازار کار نباشد.

متیرا امیدیان در گفت و گو با ایرنا افزود : برخی از خانواده ها فکر می کنند که اگر رشته پزشکی یا دندانپزشکی را برای فرزندان خود در کنکور انتخاب کردند به طور حتم فرزند آنها در آینده شغلی مطئمن خواهد داشت اما ممکن است این دانش آموز حتی در دوره تحصیل در پزشکی یا پیراپزشکی با افت تحصیلی مواجه شود و از ادامه تحصیل سرباز بزند.

وی گفت: امروزه جامعه با تولید کالای به نام کنکور آسیب های جدی به فرزندان از سنین ابتدای تا آخر تحصیل وارد می کند ، اما به استعدادهای فرزندان توجهی نمی شود.

با این وجود اکنون گروه های مشاوره برای انتخاب رشته دانش آموزان فعال شده است و این مووسسات دانش آموزان را براساس رتبه ای که کسب کرده اند به انتخاب یک رشته تحصیلی سوق می دهند.

 مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری از فعال شدن ۱۲ پایگاه انتخاب رشته توسط اداره کل آموزش و پرورش استان خبر داد.

فرحناز قائدامینی افزود: این پایگاه های انتخاب رشته به منظور جلوگیری از فعالیت مراکز غیر علمی که به دریافت هزینه های سنگین از داوطلبان کنکور انتخاب رشته اقدام می کنند، فعال شده است.

وی اظهار داشت: حمایت علمی و کارشناسی به داوطلبان کنکور در انتخاب رشته و هدایت تحصیلی آنها در راسـتای کسب موفقیت های تحصـیلی و کاهش بار روانی دانش آموزان و اولیاء آنان فعال شده است.

قائد امینی با اشاره به فعالیت مشاوران با تحربه در پایگاه های انتخاب رشته آموزش و پرورش افزود: هدف از برپایی این پایگاه‌ها در آموزش و پرورش ارائه مشاوره های گروهی، فردی و نرم افزاری به منظور کاهش بار روانی دانش آموزان و اولیاء آنان در استان است.

به گزارش ایرنا ، انتخاب رشته اینترنتی داوطلبان کنکور سراسری سال ۹۸ از یکشنبه ۲۰ مردادماه تا پنجشنبه ۲۴ مردادماه است.

امسال علی عباسی از چهارمحال و بختیاری موفق به کسب رتبه ۵ گروه آموزشی ریاضی شد.

۲۰۹۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.