به گزارش ایرنا، الله کرم نصیری روز چهارشنبه در جلسه بررسی و رفع مشکلات بهره برداران تولید ماهی در قفس با حضور معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات، ظرفیت تولید ماهی در قفس دریاچه سد کارون 4 را سالانه بیش از 20 هزار تن اعلام کرد و افزود: هم اکنون تنها 10 درصد ظرفیت آن بهره برداری می شود.
بگفته وی، طرح مطالعات پرورش ماهی در قفس سد کارون 4 از سال 90 آغاز و براساس دستورالعمل سازمان شیلات، این سد از نظر زیست محیطی اجازه پرورش ماهی سردابی در قفس را دارد.
وی افزود: اجرای دستورالعمل سازمان شیلات برای پرورش ماهی در قفس در بزرگترین سد بتونی قوسی کشور به تایید کارشناسان وزارت نیرو، سازمان شیلات و محیط زیست رسیده که باید نهایت استفاده را از آن کرد.
وی، تسریع در رفع مشکلات تولید تولید ماهی در سال 'رونق تولید' را خواستار شد و گفت: با تمهیدات اندیشیده شده باید سازمان جهادکشاورزی و آب منطقه ای نسبت به استیفای حقوق بیت المال در این طرح در کمتر از یک ماه رسیدگی کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری چهارمحال و بختیاری، این استان را قطب تولید ماهی سردابی کشور دانست و افزود: با توجه به بالا بودن نرخ بیکاری در استان، ایجاد اشتغال از بخش آبزی پروری استان یک ضرورت است.
رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: این استان با تولید بیش از 24 هزار تن ماهی قزل آلا رتبه نخست کشور را دارد.
ذبیح الله غریب عمده مشکل تولید ماهی در قفس استان را پرداخت حقوق دولتی به آب منطقه ای طی 2 سال گذشته دانست و تصریح کرد: با برنامه ریزی انجام شده این میزان بدهی در کمترین زمان ممکن تسویه و قرارداد با بهره برداران تولید با ظرفیت کامل در سال جاری اعمال خواهد شد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانه زاینده رود و کارون و بخش کوچکی از دز 240 مزرعه پرورشی دارد که سالانه بیش از 24 هزار تن ماهی سردآبی (قزل آلا ) تولید می کند.
6199/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.